18 způsobů jak využít permici. Věděli jste to?
Novinky
Ano, být majitelem permanentní vstupenky dává jistotu vidět na vlastní oči všechna domácí utkání svého oblíbeného týmu. Klub HC Frýdek-Místek ovšem nabízí daleko více. Pokud vás to zajímá, pojďte se začíst do následujících řádků.

Jinými slovy by se to dalo nazvat také "revolucí" ve využívání premanentních vstupenek. A to vše díky mobilní aplikaci, kterou nově klub HC Frýdek-Místek svým fanouškům nabízí - info ZDE. Zkrátka nejde už jen o to koupit si permici na novou sezonu. Ne vždy se totiž sejde, že se časově, ale třeba i pracovně, budete moci daného domácího zápasu zúčastnit. A právě nová mobilní aplikace tenhle problém může lehce vyřešit. Jak? S pomocí funkce snadného sdílení permanentek tak můžete své místo na dané utkání přepustit vašim prátelům, rodině, nebo třeba svým kolegům v práci.


18 ZPŮSOBŮ JAK VYUŽÍT PERMICE HC FRÝDEK-MÍSTEK

1. Poděkuj blízkému za službu nebo laskavost.
2. Sdílej permanentku s kolegou, známým, nebo v rodině.
3.
Obdaruj někoho, kdo má všechno a nic nepotřebuje.
4. Poděkuj švagrové za hlídání dětí, abys mohl vzít ženu ven.
5. Motivuj učitele svých dětí, ať jim dávají lepší známky.
6. Odměň své děti za lepší známky.
7. Udělej někomu radost a překvap ho s lístky na hokej.
8. Oplať sousedovi hlídání psa, když budeš v lázních.
9. Vezmi sousedku na hokej, když bude soused v lázních.
10. Uplať vhodným dárkem tchána.
11. Ukaž tchyni, že nejsi špatný člověk ani žádný škrt.
12. Daruj vstupenky na utkání k narozeninám.
13. Poděkuj kolegovi z práce za podporu a záskok.
14. Vezmi kolegu na hokej, ať ho konečně poznáš.
15. Motivuj klienta, ať si od vás nakoupí ještě víc Něčeho.
16. Předejdi dárkem vzpouře zaměstnanců.
17. Věnuj vstupenky na zápas do tomboly na firemní večírek.
18. Oceň zaměstnance měsíce.

S trochou větší porce nadsázky nemusíš ani chodit na hokej a v kapse máš vždy dárkové poukazy, které můžeš kdykoliv využít :)



NÁKUP PERMANENTEK ZA ZVÝHODNĚNOU CENU
(už jen do 8. 3. !!)

Prodej permanentních vstupenek na novou sezonu 2024/2025 již začal! Když si permici zakoupíte do 8.3.2024, získáte ji ale za stávajících podmínek! A to se přeci vyplatí!

Nové permice si můžete zakoupit online nebo osobně v pátek 8. března na autogramiádě v OC FRÝDA, a to od 16.00 do 18.00 hod (vedle jídelní zóny). "Pro naše fanoušky máme dvě zásadní novinky! Zavedli jsme dětské permanentky (do 15 let) za poloviční cenu a jako první v Chance lize máme vlastní aplikaci, která výrazně usnadní sdílení permanentek s přáteli, rodinou nebo kolegy z práce. Permanentku můžete využít také jako dárkové poukazy, které máte vždy připraveny v kapse ve vašem telefonu." sdělil Jakub Mikulík, výkonný manažer HC Frýdek-Místek.

 

KDY A JAK JE MOŽNO SI NOVOU PERMICI ZAKOUPIT?

Zakoupit nebo prodloužit permanentku můžete také prostřednictvím online systému na webu: https://bit.ly/hcfm-permanentky-24-25
 
V případě, že permanentku prodlužujete a nemáte zájem o novou plastovou kartu, zůstává vám karta stávající, kterou máte "nabitou" na příští hokejovou sezonu. Při nákupu stačí opsat číslo permanentky, které najdete nad QR kódem stávající permice.
 
Pokud permanentku zatím nemáte a kupujete své místo na hokejová utkání A-týmu v hale Polárka nově, kartu si budete moci vyzvednout na autogramiádě ve Frýdě, nebo po osobní domluvě v jiném termínu.
 
Do 8.3.2024 tak bude možné zakoupit permamentku na sezonu 2024/25 za stávajících podmínek, tj. za výhodnou cenu 2 200 Kč. Cena permanentky na příští sezonu bude stanovena později. Osoby se zdravotním postižením zaplatí 1 900 Kč.
 
KOUPÍ PERMICE UŠETŘÍTE OPROTI NÁKUPU JEDNOTLIVÝCH VSTUPENEK VÍCE NEŽ 1 400 Kč!*


NOVĚ TAKÉ DĚTSKÉ PERMANENTKY!

Rodiče, ale i malí fanoušci jistě ocení, že pro ně klub připravil dětské permanentky do 15 let. Cena této permice, kterou budou mít mládežníci na celou základní část včetně přátelských utkání, je klubem stanovena na částku 1 100 Kč. (s dětskou permanentkou je možné projít pouze přes "dětské" turnikety a tudíž je přenosná pouze pro děti do 15 let)