15.kolo, středa 23.10.2024, ZS Prostějov
4:2
0:1, 3:1, 1:0
LHK Jestřábi Prostějov

Štipčák - Kowalczyk, Šidlík, Zdráhal, Babka, Krejčí, Klimíček, Poledna - J. Veselý, Honejsek, Illéš - Pilař, Kučera, Karabáček - Jiránek, Jenčovský, M. Tomeček - Skuhrovec, Maruna, Jenyš. Trenér: Lukáš Majer.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Š. Havránek, Ondračka, Zbořil, Homola, Výtisk, Hrbas - Kucsera, R. Veselý, Matiaško - Kozlík, Haas, Svačina - Cedzo, Macháček, Ramik - Kubiesa, Šilar, Gerych. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
20. J. Veselý (Kowalczyk, Karabáček), 30. Jiránek (Jenyš, Jenčovský), 36. Zdráhal (Pilař, J. Veselý), 60. Karabáček (Pilař)
5. Ramik (Zbořil, Homola), 29. Kucsera (Š. Havránek, Matiaško)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 34:32 (12:11, 11:12, 11:9)
Zblokované střely: 8:5
Vhazování: 35:31
Rozhodčí: Jaroš, Zeliska - Tvrdý, Augusta
Diváci: 820
Ohlasy

Lukáš Majer (asistent trenéra LHK Jestřábi Prostějov): Měli jsme velmi špatnou první třetinu a špatný vstup do utkání. Po první přestávce jsme měli dobrou reakci, do třetiny jsme vstoupili správně a dokázali jsme utkání proti takto silnému týmu otočit, čehož si velmi vážíme. Třetí třetina už byla velmi urputná, nebylo to moc o kráse, ale my byli urputnějším týmem.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): Stejné chyby, stejné známky. Mužstvu mohu vytknout jediné, vlastními hloupými chybami jsme ve druhé třetině třikrát inkasovali. Jinak to bylo herně v pořádku, první třetina výborná. Ve druhé jsme udělali tři lapsusy strašného charakteru, které soupeř potrestal. Ve třetí části jsme měli, šance byl tam výborný pohyb. Měli jsme dnes velmi mladou sestavu. Některé věci fungovaly výborně, některé se ztrácely. Je ovšem jedno, proti komu hrajeme, jestli s prvním nebo posledním. Vždy nás zápas stojí ten detail. Je to jako skládačka do puzzle. Když uděláme dvě-tři malé chybičky, stojí nás to zápas. Na všechno se hrozně moc nadřeme, stejně jako se Vsetínem jsme dnes hráli dvě třetiny slušně, ale potřebujeme se dostat do většího klidu. Brzy se nám vrátí zranění hráči, naše mužstvo má svou kvalitu i charakter. Minulý rok jsme byli v mnohem složitější situaci a zvládli jsme to. Máme před sebou ještě mnoho kol a pokud odstraníme ty detailní chyby, tak půjdeme určitě nahoru.