6.kolo, sobota 28.9.2024, Kalich Arena
2:3
1:0, 0:1, 1:2
HC Stadion Litoměřice

Volevecký - Štibingr, Žovinec, Vráblík, Klikorka, Pavlák, Tomov, Černohorský - Bernovský, Kuťák, Vildumetz - Costa, Eberle, Sihvonen - Hauser, M. Toman, Chlubna - Krupčika, Pajer, Plos. Trenér: Jaroslav Nedvěd.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Haman, Š. Havránek, Pacalaj, Zbořil, Hrbas, Výtisk - Svačina, Macháček, Ostřížek - Haas, Marosz, Cedzo - Ramik. R. Veselý, Kucsera - Matiaško, Šilar, Homola. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
13. Pavlák (M. Toman, Chlubna), 53. Vráblík (Klikorka, Vildumetz)
31. Svačina (Haman, Ostřížek), 50. Šilar (Hrbas, Výtisk), 54. Cedzo (Marosz, Haas)
Statistiky
Vyloučení: 3:4
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:31 (9:10, 8:14, 16:7)
Zblokované střely: 23:7
Vhazování: 22:25
Rozhodčí: Zavřel, Kosnar - Kokrment, Hradil
Diváci: 700
Ohlasy

Daniel Tvrzník (asistent trenéra HC Stadion Litoměřice): Bohužel, ty domácí zápasy jsou jako přes kopírák. Nemůžeme říct, že jsou špatné, ta hra má slušné parametry. Ale hoříme v koncovce a nedáváme góly a na jeden, dva, se těžko ty zápasy budou vyhrávat. Až na krátký výpadek ve druhé třetině jsme byli lepší. Soupeř ale potrestal každou naší chybu a my jsme trefili dvě tyčky. Měli jsme dál několik šancí, ale nejsme schopni dát gól. Ani přesilovky nám tentokráte nepomohly a bohužel jsme za to trestaní. Domácí utkání prostě výsledkově nezvládáme, což je velká škoda.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): Po šesti hodinách v autobuse vyhrát v Litoměřících, které působí velmi dobrým bruslařským dojemem, 3:2, je velký úspěch. Až na pár chyb jsme celý zápas zvládli velmi dobře, i v útoku, i v obraně. Dali jsme dva krásné góly, jeden šťastný, který nám ten zápas asi rozhodl. Jsme spokojeni nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou. Musíme ale zůstat nohama na zemi a pokračovat v tvrdé práci.