4. ročník Sportovního dne s HC Frýdek-Místek
A-tým
Také v letošním roce se mohou příznivci hokeje těšit na Sportovní den s HC Frýdek-Místek, který je počtvrté v historii věnován našim fanouškům a dětem. Po třech akcích, které se konaly v areálu fotbalového stadionu ve frýdeckých Stovkách, se tentokráte potkáme na fotbalovém hřišti Sportovního centra ve Starém Městě, kde vás srdečně zveme!

Již počtvrté budeme mít společně možnost se potkat při sportovně-zábavném odpoledni, tzv. Sportovním dni s HC Frýdek-Místek. Předešlé akce nám přinesly spoustu kladných a pozitivních reakcí, proto jsme se rozhodli vnést do dalšího ročníku několik pro vás zajímavých novinek, tak, ať si celý den s námi užijí i ti, kteří hokeji ještě neholdují, především však děti. Pojďme si tedy postupně prozradit, jaký pestrý program jsme si tedy pro vás na tento den připravili.

Kromě samotného setkání s hráči prvoligového A týmu, kdy vyvrcholením celého odpoledne bude přátelské fotbalové střetnutí hokejistů HC Frýdek-Místek s týmem složeným z fanoušků klubu, jsme si pro vás připravili jednu speciální novinku. Terénní závod pro děti i dospělé - ŽELEZNÝ RYSÁK. Součástí akce bude rovněž nábor dětí do hokejové mládeže HC Frýdek-Místek, opět si návštěvníci Sportovního odpoledne budou moci v naší fanzóně vyzkoušet jaké to je být hokejistou či brankářem a další aktivity. K běžnému provozu bufetu, budete mít možnost si také s dětmi opéct buřty přímo na ohni.

Zkrátka byla by jistě škoda se 4. ročníku Sportovního odpoledne s HC Frýdek-Místek nezúčastnit! Přijďte za námi, i tentokráte to bude stát za to!


KDY SE SPORTOVNÍ DEN LETOS KONÁ?

  
Celá akce je pro vás připravena v neděli 9. června od 12.00 do 16.00 hodin, máme pro vás však upozornění... čtvrtý ročník Sportovního dne s HC Frýdek-Místek se uskuteční ve Sportovním centru Staré Město a v jeho okolí.


PROGRAM 4. ROČNÍKU SPORTOVNÍHO DNE

ŽELEZNÝ RYSÁK

Jedná se o premiérový ročník terénního závodu pro děti a dospělé, a proto je startovné ZDARMA! Navíc za svou účast obdrží tyčinku, pití a dárek. Závod, který si pro vás připravil mládežnický trenér a otec čerstvého mistra světa Ondřeje Paláta, bude mít délku 1250 m (poběží se nejen v Dožinkovém areálu, ale také i přilehlým lesem) a závodit se bude v jednotlivcích, tak i ve skupinách.

DATUM: 9.6.2024
MÍSTO KONÁNÍ: areál fotbalového hřiště Staré Město – Frýdek-Místek
DÉLKA TRATI: 1250 m
OČEKÁVANÍ DOBA PRO DOKONČENÍ ZÁVODU 10 - 30 minut
START: 12:00 - 14:15
KONEC: 14:15
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ: 14:45
INTERVAL: 3-5 minut
STARTOVNÍ ČÍSLO: Startovní čísla budou psána na levou ruku, nebo nohu. Nebudou tištěná.
KATEGORIE JEDNOTLIVCI: do 10 let
11 - 15 let
nad 15 let
KATEGORIE 3-ČLENNÉ SKUPINY: do 10 let
11 - 12 let
13 - 15 let
nad 15 let
smíšená
ZÁVODNÍCI DO 15 LET: se souhlasem rodičů a pod jejich dohledem
NA ZÁVOD SEBOU: starší oblečení, pevné starší boty, oblečení na převlečení
CENA: premiérový ročník ZDARMA
navíc tyčicka, pití a dárek ZDARMA
SPRCHY: budou dostupné v areálu závodu
OBČERSTVENÍ: v cíli (včetně opékaní buřtů na ohni)
PARKOVÁNÍ: na parkovišti kolem a v areálu
VYHLÁŠENÍ: první tři místa v kategorii jednotlivců
první místa v kategorií 3-členných skupin
ZÁVODNÍCI S DĚTMI: můžete soutěžit společně s dětmi ve smíšené kategorii 3-členných skupin, případně závod absolvovat společně ve dvojici jako jednotlivci
POZNÁMKA: vzhledem k charakteru překážek, jsou zakázané ocelové hroty na botách.
REGISTRACE JEDNOTLIVCŮ: prostřednictvím registračního formuláře: https://bit.ly/rysak-jednotlivci
REGISTRACE 3-ČLENNÝCH SKUPIN: prostřednictvím registračního formuláře: https://bit.ly/rysak-skupiny
ZMĚNY V REGISTRACÍCH: Pokud potřebujete změnit členy týmu nebo jiné registrační údaje, kontaktujte nás na e-mailu tatiana.rychecka@hcotrinec.cz
 
 
Pozn.: účastníci terénního závodu mohou závodit v obou kategoriích, musí však tímpádem absolvovat trať dvakrát.

Účastníci závodu si pak mohou nechat zhotovit svůj týmový znak zdarma (airbrushem) od slavného umělce Jony Tattoo (www.jonytattoo.cz).
 
 
HARMONOGRAM 4. ROČNÍKU SPORTOVNÍHO ODPOLEDNE S HC FRÝDEK-MÍSTEK

od 12.00 - registrace do závodu
12.00 - 14.15  terénní závod ŽELEZNÝ RYSÁK
14.45 - vyhlášení výsledků
12.00 - 15.00 sportovní zóna & nábor dětí do mládeže
15.00 - 16.00  přátelské utkání A-týmu a FANS
15.00 - 16.00  hokej, volná hra (multifunkční hřiště)

VSTUPNÉ JE PRO VŠECHNY NÁVŠTEVNÍKY ZDARMA!

 

KDO SE BUDE RADOVAT Z VÝHRY LETOS?

V rámci nedělní akce, kterou si pro fanoušky frýdecko-místeckého hokeje připravil management klubu, se odehraje také i přátelské fotbalové střetnutí Fans HC Frýdek-Místek s hráči "A" týmu. Půjde tak již o páté vzájemné měření sil. To první proběhlo už v roce 2017 a odehrálo se v nedalekém Lískovci. Tehdy zápas skončil smírně 8:8 a na penalty pak byli úspěšnější hokejisté v poměru 7:6. "Jsme zvědavi, jak se fandové na zápas připravili letos. Věřím, že budou chtít naše hráče určitě potrápit a urvat prémiovou výhru," těší se na vyvrcholení sportovního odpoledne výkonný manažer klubu Jakub Mikulík.

DOPROVODNÉ AKCE

"Po celou dobu konání akce si návštevníci Sportovního dne můžou v rámci sportovní zóny zahrát pozemní hokej na malé branky, či vyzkoušet si hokejové a jiné dovednosti. Rodičům sdělujeme, že součástí celého odpoledne bude rovněž i nábor malých hokejistů do frýdecko-místeckého klubu." sdělil Jakub Mikulík, výkonný manažer HC Frýdek-Místek. 

Součástí akce budou také testovací jízdy vozů zn. Škoda od partnera klubu - Auto Dubina.

PARTNEREM SPORTOVNÍHO DNE S HC FRÝDEK-MÍSTEK 2024 JE SPOLEČNOST ŠKODA AUTO / AUTO DUBINA

FOTOGRAFIE ZE SPOROTVNÍHO CENTRA A DOŽÍNKOVÉHO AREÁLU S PŘILEHLÝM LESEM, STARÉ MĚSTO (FRÝDEK-MÍSTEK)