11.kolo, sobota 12.10.2024, ZS Chrudim
4:3
2:0, 1:2, 1:1
HC Dynamo Pardubice B

Honzík - J. Kolář, Kubíček, Švec, Nedbal, Voženílek, Tvrdík, Nedelka - Pavlata, Rákos, Žálčík - Kaplan, Kaut, Formánek - Fiala, Mikyska, Pochobradský - Gromadzki, Rouha, Zeman. Trenér: Tomáš Jirků.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Š. Havránek, Haman, Zbořil, Homola, Výtisk, Hrbas - Matiaško, R. Veselý, Kucsera - Cedzo, Šilar, Haas - Ćmiel, Macháček, Ramik. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
15. Žálčík (J. Kolář, Pavlata), 20. Formánek (Kaplan, Švec), 38. Nedbal (Žálčík, Rákos), 53. Pochobradský (Švec, Mikyska)
26. Haman (Matiaško, Kucsera), 40. Ramik (Š. Havránek, Haman), 51. Macháček (Š. Havránek, Haas)
Statistiky
Vyloučení: 2:2
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:25 (7:6, 12:11, 5:8)
Zblokované střely: 1:5
Vhazování: 34:18
Rozhodčí: Wagner, Hacaperka - Zídek, Teršíp
Diváci: 230
Ohlasy

Tomáš Jirků (trenér HC Dynamo Pardubice B): Opět jsme dobře vstoupili do utkání, jako už do několika předešlých, měli jsme výbornou první třetinu, zaslouženě jsme šli do dvoubrankového vedení. Nicméně jsme se ještě nepoučili z předešlého utkání v Kolíně, kde jsme druhou třetinu hráli velmi špatně, a i dnes tam byla spousta chyb a nedodržování taktických pokynů. Něco jsme si k tomu řekli a třetí třetina už byla výrazně lepší. Přestože jsme inkasovali v oslabení na 3:3, tak jsme si našli cestu k vítězství a dali jsme čtvrtý rozhodující gól. Závěr už byl výborný, obětavě jsme to ubránili, Dejv Honzík nás podržel, takže jsme samozřejmě rádi za cenné tři body.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): První třetina byla z naší strany trochu opatrná. Hráli jsme proti soupeři, který je v laufu, má vysoké a silné hráče. Navzdory tomu, že jsme po první třetině o dva góly prohrávali, nic jsme nevzdali. Od druhé třetiny až do konce jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Byly tam pasáže, kdy jsme domácí přehrávali. Dokázali jsme se vrátit do zápasu góly, srovnalo se na 3:3. Věřili jsme pak, že to kluci zvládnou. Zápas nám prohrály standardní situace, kdy jsme špatně reagovali po buly. Na tohle se musíme víc zaměřit, víme, kde děláme chyby. Navzdory tomu jsem na tým hrdý, jakým způsobem tento zápas odehrál. Kluci si sáhli na dno sil, ukázali velký charakter. I když jsme hráli v pořádně zredukované sestavě, byl jsem s přístupem od druhé třetiny velmi spokojený. Byla tam velká obětavost, ale také střelecká aktivita. Děkuji také našim fanouškům, kteří nás podpořili, byli opravdu výborní!