47.kolo, středa 14.2.2024, ZS Kolín
7:0
2:0, 4:0, 1:0
SC Marimex Kolín

Soukup - Š. Němec, Hampl, Kolmann, Sýkora, Naar, Piegl - Chalupa, Štohanzl, Vrhel - Z. Král, J. Kloz, Mucha - Ouřada, P. Moravec, Síla - K. Lang, Skořepa, D. Šedivý - Pajer. Trenér: Jan Šťastný.

HC Frýdek-Místek

Švančara (38. J. Král) - Š. Havránek, Haman, Výtisk, D. Kowalczyk, Homola, Urbanec - Doktor, R. Veselý, Svačina - Hotěk, Marosz, Haas - Wałęga, Šuhaj, Krajč - Geidl, Macháček, Ramik - Martynek. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
2. Z. Král (Kolmann), 4. Chalupa (Štohanzl, Kolmann), 24. Mucha (Štohanzl, Z. Král), 29. Skořepa (Chalupa), 30. K. Lang (D. Šedivý), 38. Mucha, 55. Chalupa (Vrhel)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: 3:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:33 (5:8, 16:16, 8:9)
Zblokované střely: 11:6
Vhazování: 37:30
Rozhodčí: Jechoutek, Hucl - Beneš, Kotlík
Diváci: 1011
Ohlasy

Petr Martínek (trenér SC Marimex Kolín): Dnes jsme podali vynikající výkon. Myslím si, že po zásluze bereme všechny tři body a musím pochválit všechny hráče. Od začátku utkání tým šlapal tak, jak jsme si představovali. Byli jsme dobře připraveni na soupeře a myslím si, že jsme to utkání výborně zvládli a teď se připravit na další utkání a zvládnout ho.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): Ten zápas se zhodnotí jednoduše, nezvládli jsme jej, prohráli jsme sedm nula, nedali jsme tu tedy ani gól. Musíme na to rychle zapomenout. Za těch společných asi pětatřicet kol se nám tohle ještě nestalo, bohužel to přišlo v tu nejnevhodnější dobu. Takový je zkrátka hokej a my se z toho musíme otřást. Dnes nám nevyšly ani přesilovky, naopak jsme ve třech oslabeních inkasovali, zkrátka se to na nás sesypalo ze všech stran. Asi tady není moc co hodnotit a soupeři gratuluji k vítězství.