38.kolo, sobota 13.1.2024, Hala Polárka
3:2
0:0, 3:2, 0:0
HC Frýdek-Místek

Švančara - Urbanec, Haman, Výtisk, D. Kowalczyk, Š. Havránek, Teper, Hrachovský - Macháček, R. Veselý, Svačina - Doktor, Marosz, Martynek - Cedzo, Haas, Krajč - Geidl, Matěj, Homola. Trenér: Martin Hrnčár.

HC Stadion Litoměřice

Cichoň - Krutil, Jebavý, Husák, Benda, Kroupa, Aubrecht, Černohorský - Ton, Jícha, Sihvonen - Korkiakoski, Plos, Costa - Kordule, Kuťák, P. Svoboda - Cikhart, Hrabík, Senčák. Trenér: Miroslav Přerost.

Branky
24. Doktor (Svačina, D. Kowalczyk), 30. Macháček (Marosz, Haman), 33. Marosz (Martynek, Urbanec)
26. P. Svoboda (Senčák), 35. Jícha (Ton, Sihvonen)
Statistiky
Vyloučení: 6:4
Využití: 1:1
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 46:18 (18:6, 16:4, 12:8)
Zblokované střely: 11:15
Hity: 14:8
Vhazování: 45:24
Rozhodčí: Skopal, Šico – Komínek, Kráľ
Diváci: 1039
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Závěr zápasu byl sice ubojovaný, ale utkání jsme začali velmi dobře. Poměr střel byl po dvou třetinách nějakých 34 ku 10, takže pokud jsme soupeři nenabídli nějaký brejk, tak oni toho moc neměli. Poté se po nějakých chybách na nás dotáhli, my to však dokázali ubojovat. Říká se, že to bylo z naší strany ubojované, na klucích bylo vidět, že tam byla vidět trochu tréma, ale zvládli to výborně. Dovedli jsme nakonec ten zápas do vítězného konce, za což jsme určitě rádi.

František Ptáček (asistent trenéra HC Stadion Litoměřice): Těsné vítězství domácích neodpovídá průběhu zápasu. Jen díky gólmanovi to dopadlo, jak to dopadlo, protože domácí byli ve všem lepší a zaslouženě vyhráli. My jsme tady málo stříleli, což je základ. Málo jsme si vytvářeli šance, nedali jsme si to na střelu z první, a když už jsme náhodou vystřelili, tak jsme se málo tlačili do brány, což je základ vstřelit branku. Na druhou stranu jsme toho soupeři darovali až moc a jak jsem již zmínil, jen díky gólmanovi to skončilo pouze tři dva.