PU, pondělí 4.9.2023, Hala Polárka
5:3
1:1, 4:2, 0:0
HC Frýdek-Místek

Švančara - Urbanec, Hrachovský, Výtisk, Haman, Havránek, Kowalczyk, Homola, Hrůzek - Cedzo, Toman, Svačina - Hotěk, Haas, Šuhaj - Šilar, Veselý, Ramik - Geidl, Hudeček, Matěj. Trenér: Martin Janeček.

HK Dukla Ingema Michalovce

Gajan - Korenčík, Acolatse, Glazkov, Macejko, Mihalik, Bodák, Cibák - Valach, Suja, Pereskokov - Santos, Bjalončík, Bodnár - Solenský, Fedor, Paločko - Kabač, Buc, Vašaš. Trenér: Peter Kúdelka.

Branky
10. Šilar (Havránek, Veselý), 21. Cedzo (Toman, Svačina), 25. Haas (Urbanec, Hotěk), 37. Ramik (Kowalczyk), 39. Toman (Haman, Matěj)
17. Santos (Glazkov, Bjalončík), 23. Kabač (Bodák, Buc), 29. Buc (Solenský, Valach)
Statistiky
Vyloučení: 2:5
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Rozhodčí: Mrkva, Cabák - Bartek, Rožánek
Diváci: 478
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): V první řadě určitě musím zmínit, že si vítězství nesmírně vážíme. Pro nás zvlášť cenné, jelikož jsme těch výher v přípravě moc doposavad neměli. Dnes jsme se konečně nějak v sestavě sešli, ale i tak nám na poslední chvíli vypadl Kuba Doktor, který má doma radostné povinnosti s narozením dítěte. My jsme mu samozřejmě vyhověli, aby mohl být u této příležitosti s manželkou. Co se týče samotného zápasu, tak bylo určitě důležité, že jsme byli od začátku v pohybu, nebyli jsme pomalejší. Dobře jsme bruslili. Trošku nám plynulost hry rozbila v první třetině hra v oslabení, kdy jsme tam šli do třech a inkasovali jsme gól na jedna jedna. Ale jinak si myslím, že to byl kvalitní zápas z obou stran. Navíc to byl kvalitní soupeř, takže si o to více té výhry vážíme.