OF1, pátek 3.3.2023, hala Polárka
2:5
1:2, 1:2, 0:1
HC Frýdek-Místek

Mokry - Žůrek, Teper, Š. Havránek, J. Michálek, Sova, Homola, J. Adámek - Svačina, A. Zeman, Ramik - Doktor, Vrdlovec, Dostálek - Hotěk, Haas, Klimša - Geidl, Matěj, Macháček. Trenér: Martin Janeček.

HC ZUBR Přerov

Postava - Chroboček, Krisl, Ševčík, Bystroň, Kudělka, F. Němec, Hrdinka - Ministr, Dobša, Pechanec - Indrák, Süss, Okál - Jan Svoboda, Hradil, Goiš - Fencl, F. Dvořák, Kratochvil. Trenér: Robert Svoboda.

Branky
2. Klimša (Hotěk, Haas), 31. Dostálek (Svačina, Š. Havránek)
14. Goiš (Hradil), 15. Goiš (F. Dvořák, Okál), 25. Süss (Hrdinka, Indrák), 36. Hradil (Jan Svoboda), 48. F. Dvořák
Statistiky
Vyloučení: 7:8
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 27:36 (8:10, 9:14, 10:12)
Zblokované střely: 2:8
Vhazování: 44:34
Rozhodčí: Jechoutek, Jaroš - Otáhal, Komínek
Diváci: 1088
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Ten bonusový bod z dneška patří soupeři jednoznačně oprávněně. Možná ten začátek nebyl z naší strany špatný, ale od první minuty jsme byli týmem, který se bál a nepodal adekvátní výkon zápasu play off, a že se o něco vůbec hraje. Zrovna ten tým teď ode mne slyšel to, že jsme byli partou holek a pokud tohle do dalšího zápasu nezměníme, tak v play off nemáme co dělat. A nebudeme se vymlouvat na to, jestli nám křivdil ten a jestli máme dalšího beka mimo. Na tohle se nás nikdo prostě neptá. Buď se semkneme a budeme bojovat, nebo nevím. Přerov je hratelný soupeř. Ano, je dobrý, je ošlehaný zápasy play off, ale je zkrátka hratelný. A my dnes nepředvedli zkrátka nic. Jsem moc zklamaný a doufám, že si hráči mou kritiku vezmou k srdci a že v neděli do toho půjdeme tak, abychom neměli konec sezony.

Robert Svoboda (trenér HC Zubr Přerov): Dnes se nám všechno dařilo a my jsme určitě rádi, že v takové sestavě, v jaké momentálně hrajeme, tak mladíci skvěle ty zkušené a chybějící borce nahradili. To, co se nám v posledních zápsech nedařilo, tak dnes se nám povedlo. Můžeme si říct, že od té půlky bylo utkání dá se říct rozhodnuté. My jsme si to trochu zkomplikovali tou řadou oslabení v kuse, ale kluci si to uhráli v tom momentě bojovností. Kdyby to domácí snížili, asi by to bylo ještě otevřené.