52., středa 1.3.2023, Kalich Aréna
4:2
1:0, 1:0, 2:2
HC Stadion Litoměřice

T. Král - Jebavý, Hampl, J. Šedivý, Holý, Kroupa, Černohorský - Procházka, Kuťák, Guman - P. Svoboda, Jícha, Válek - Ton, J. Koláček, Berka - Slavíček, M. Vitouch, Senčák - Pártl. Trenér: Miroslav Přerost.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Žůrek, Teper, Š. Havránek, J. Michálek, Sova, Homola, J. Adámek - Svačina, A. Zeman, Bednář - Doktor, Vrdlovec, Dostálek - Hotěk, Haas, Klimša - Macháček, Matěj, Ramik. Trenér: Martin Janeček.

Branky
14. J. Koláček (Berka, Jebavý), 27. J. Koláček (Válek), 43. Jícha (Berka, J. Koláček), 56. J. Koláček (Berka)
45. Bednář (Žůrek, Matěj), 52. Bednář (Matěj, Sova)
Statistiky
Vyloučení: 6:2
Využití: 1:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 32:45 (10:12, 11:18, 11:15)
Zblokované střely: 9:5
Vhazování: 35:29
Rozhodčí: Svoboda, Čáp - Bohuněk, Maňák
Diváci: 1030
Ohlasy

Radim Skuhrovec (asistent trenéra HC Stadion Litoměřice): Převládá dobrý pocit z vítězství, ale hra z naší strany nebyla úplně podle našich představ. Nechtěli bychom to moc rozebírat, jsme rádi, že jsme poslední utkání v základní části před domácím publikem zvládli vítězně.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Na úvod se vyjádřím k samotnému utkání, kdy nás domácí vyškolili z produktivity, ale kromě pár chybiček kluci celý zápas tvrdě pracovali. A teď k vývoji sezony. Jsme na kluky neskutečně pyšní. Řada těch mladých udělala během sezony obrovský posun a obráceně, ti zkušenější příjmuli roli mentorů. Tenhle tým poctivou hrou zaslouženě uhrál předkolo play off. V pátek nám začíná nový příběh a klukům přeji, aby si jej užili, a byl to jeden z jejich momentů v kariéře, na který budou pyšní. Já osobně jsem na ně pyšný už teď.