48., sobota 18.2.2023, ZS Chrudim
4:3sn
1:0, 1:2, 1:1 - 0:0
HC Dynamo Pardubice B

J. Růžička (45. Nečas, 47. J. Růžička) - Bukač, Zdráhal, Bučko, Hanousek, Nedbal, Hrádek, Chabada - Matýs, Rákos, Mandát - O. Rohlík, Hruška, T. Svoboda - Kaplan, M. Rohlík, Lichtag - M. Machač, P. Machač, Pochobradský. Trenér: Václav Baďouček.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Žůrek, Teper, Š. Havránek, J. Michálek, Sova, Homola, J. Adámek - Svačina, A. Zeman, Macháček - Doktor, Vrdlovec, Dostálek - Hotěk, Haas, Klimša - Geidle, Matěj, Ramik. Trenér: Martin Janeček.

Branky
9. Hanousek (Mandát, Bučko), 31. Lichtag (Hanousek, Bukač), 47. Matýs (Mandát, Rákos), 65. T. Svoboda (SN)
24. Haas (Vrdlovec, Š. Havránek), 32. Macháček (Sova, A. Zeman), 49. Doktor (A. Zeman, Teper)
Statistiky
Vyloučení: 6:5
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 38:20 (15:6, 12:5, 10:6 - 1:3)
Zblokované střely: 19:9
Vhazování: 30:33
Rozhodčí: Svoboda, Čáp - Roischel, Bohuněk
Diváci: 425
Ohlasy

Jan Starý (asistent trenéra HC Dynamo Pardubice B): Bylo to pro nás další důležité utkání. Jsme rádi, že jsme získali alespoň dva body. Určitě jsme chtěli tři, ale Frýdek je kvalitní tým, takže nemůžeme čekat, že každého budeme lehce porážet. Chtěli jsme napravit, nechci říkat zaváhání, ale určitě jsme z Kolína chtěli body mít také. V té sestavě, ve které teď nastupujeme, bychom měli body sbírat, aby bylo co nejdříve rozhodnuto, což si všichni moc přejeme, protože určitě nechceme nastupovat do posledního zápasu, aby to nebylo rozhodnuté. Takže se snažíme dělat pro to vše, co se dá. Teď byl další důležitý krok získat body, to se nám povedlo. Ve středu máme další zápas, doufám, že jej zvládneme za tři body a bude víceméně rozhodnuto.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Když jsem viděl před zápasem na rozbruslení ty tři až čtyři extraligové lajny soupeře, říkal jsem si, že to bude pěkný kvapík. No a taky že byl. Soupeř nám výbornou hrou třikrát v zápase odskočil, my dnes byli však i této kvalitě odhodlaným a rovnocenným soupeřem. Pokaždé jsme se poctivou hrou dostali zpět do zápasu a jen je škoda těch samostatných nájezdů, kterými jsme ztratili druhý bod. I toho jedno si ale neskutečně vážíme.