43., pondělí 30.1.2023, ZS Sokolov
2:1
0:0, 2:0, 0:1
HC Baník Sokolov

Cichoň - Klejna, J. Novák, Rulík, Weinhold, M. Rohan, Krutil, Tomek - Vrhel, Kverka, Osmík - Hauser, Zadražil, Berka - Lukeš, Hübl, Chrpa - Kysela, T. Rohan, Švec. Trenér: Martin Štrba.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Teper, Jaroměřský, Homola, Zeleňák, Sova, Žůrek, J. Adámek - Doktor, Vrdlovec, Dostálek - Łyszczarczyk, Haas, Hotěk - Bednář, Matěj, Klimša - Geidl, Macháček, Ramik. Trenér: Martin Janeček.

Branky
33. Lukeš (Hübl, M. Rohan), 36. Vrhel (Kverka, Weinhold)
60. Doktor (Vrdlovec, Łyszczarczyk)
Statistiky
Vyloučení: 6:6
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:32 (12:12, 12:9, 9:11)
Zblokované střely: 0:1
Vhazování: 28:33
Rozhodčí: Kostourek, Hucl - Belko, Baxa
Diváci: 653
Ohlasy

Martin Štrba (trenér HC Baník Sokolov): ... doplníme později

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Dnes na sebe narazily dva organizované týmy, ale domácí nás vyškolili z produktivity. Nebo spíš možná my jsme pohrdli šancemi v prvních dvou periodách. V první i ve druhé třetině jsme šli do několika přečíslení, jenže jsme je zahodili. Chvíli jsme po odskočení soupeře na 2:0 sklonili zbytečně hlavy, ale v závěrečné dvacetiminutovce jsme znovu bojovali, i když součet gólů na konci zápasu skončil nekompromisně o branku pro domácí Sokolov. Dnes jsme poprvé vypadli z postupové desítky, ale tenhle stav nerozhodlo dnešní střetnutí, nýbrž přímo promrhané body s Třebíčí v minulém kole. Pokud budeme brečet, tak do play off nenakoukneme. Pokud se však budeme naopak s nově vzniklou situací prát, zvládneme to. Já těm mladým klukům věřím. Budou bojovat, play off je jednoznačně našim cílem.