39., neděle 22.1.2023, hala Polárka
3:1
1:0, 1:1, 1:0
HC Frýdek-Místek

Švančara - Zeleňák, Homola, Jaroměřský, Kowalczyk, Sova, Žůrek, J. Adámek - Doktor, Vrdlovec, Dostálek - Łyszczarczyk, Hotěk, Cedzo - Bednář, Matěj, Klimša - Geidl, Macháček, Ramik. Trenér: Martin Janeček.

HC Stadion Litoměřice

T. Král - Hampl, Jebavý, Výtisk, Š. Němec, Böhm, J. Šedivý - Válek, Jícha, P. Svoboda - Procházka, M. Vitouch, Slavíček - Cikhart, Ton, Brouček - Kroupa, Pártl, Černohorský. Trenér: Miroslav Přerost.

Branky
19. Hotěk, 33. Doktor (Vrdlovec, Łyszczarczyk), 43. Matěj (Klimša, Bednář)
31. Slavíček (Válek)
Statistiky
Vyloučení: 3:3
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 14:47 (3:15, 8:16, 3:16)
Zblokované střely: 6:4
Vhazování: 37:25
Rozhodčí: Koziol, Šudoma - H. Kráľ, Bezděk
Diváci: 989
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Stejně jako včera, tak i dnes si těch získaných tří bodů moc vážíme. Litoměřice jsou výborné mužstvo, ale musíme si také přiznat, že k nám přijeli s hodně omlazeným týmem, jelikož mají nějaké kluky zraněné a nějaké zase nemocné. Nicméně se pořád ukazuje, že k nim chodí dobří kluci, kteří hrají parádně. Dnes nás neskutečně trápili. Co se týče naší hry, tak já musím být kritický ke dvěma třetinám, jelikož jsme si tam vůbec neplnili to, co jsme si řekli. Tím jsme si neskutečně koledovali a jen díky trošky štěstí a samozřejmě dobrému výkonu brankáře, jsme neprohrávali. Naopak ve třetí třetině musím tým vyzdvihnout, tam si šel za svým a my tam mohli klidně i další tři góly ještě přidat. Tam si myslím, že to z taktického pohledu bylo úplně parádní a my si dobrou obranou šli pro brejky. Škoda, že jsme třeba neodskočili ještě o další dva tři góly, ale to už je jedno. Nás samozřejmě zajímají ty tři získané body.

Radim Skuhrovec (asistent trenéra HC Stadion Litoměřice): Myslím si, že jsme nepředvedli špatný výkon, ale bohužel jsme od domácích dostali dnes lekci z produktivity. Neřekl bych, že by tým byl unaven ze včerejšího utkání, s domácími jsme stíhali bruslit, vytvářeli si šance, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit více jak jednu branku, a to nás stálo zápas.