35., sobota 7.1.2023, hala Polárka
2:4
1:1, 0:0, 1:3
HC Frýdek-Místek

Mokry - Teper, Žůrek, Kowalczyk, Zeleňák, Kareš, Sova, Homola - Dostálek, A. Zeman, Svačina - Doktor, Vrdlovec, Macháček - Łyszczarczyk, Haas, Klimša - Ramik, Matěj, Geidl. Trenér: Martin Janeček.

HC Dynamo Pardubice B

Klouček - Bukač, Zdráhal, Chabada, Hanousek, Nedbal, Kaštánek, Kubíček - T. Zeman, Rákos, Rouha - T. Urban, Hruška, T. Svoboda - Kaplan, Kaut, Belluš - O. Rohlík, P. Machač, Lichtag. Trenér: Václav Baďouček.

Branky
12. Kowalczyk (Svačina, Haas), 52. A. Zeman (Kowalczyk, Haas)
1. Rákos, 41. Bukač (T. Urban, T. Svoboda), 47. Hruška (Rákos, Hanousek), 60. T. Svoboda (Hruška, Zdráhal)
Statistiky
Vyloučení: 4:5
Využití: 2:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:20 (14:11, 9:3, 10:6)
Zblokované střely: 7:9
Vhazování: 32:36
Rozhodčí: Valenta, Petružálek - Veselý, Peluha
Diváci: 858
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Výsledek není určitě veselý, když máme ze zápasu nula bodů, což je špatně. Nicméně je si třeba uvědomit, že Pardubice neskutečně posílily, že jsou tam hráči, kteří hrají stabilně za A tým, takže to mužstvo má obrovskou sílu. Myslím si ale, že ten obraz hry byl velice slušný. V první třetině to tempo sice trochu rozbily přesilovky a oslabení, pak se to ve druhé třetině zastavilo. Podle mě jsme ale nehráli vůbec špatně. Soupeř využil dvě naše oslabení, my jsme také dali v přesilovce dva góly, ale prostě nás dnes obraly o body takové hloupé chyby, jako je zbytečný faul, nebo na buly hrajeme rukou. Za to jsme byli prostě potrestáni. Bohužel to kromě mladého Hasáka (Haas, pozn. red.) udělali zkušení hráči, což mě mrzí. Je ale jasné, že to neudělali schválně, včetně té první chyby, to se stane. Musíme si na to ale dávat pozor, jelikož nás to dnes stálo zápas. Podle mě kluci narozdíl od minulého zápasu proti Slavii, kdy ten náš výkon byl špatný, tak dnes naopak nebyl vůbec špatný. Jenže jsme těmi jednotlivými třemi chybami zápas prohráli.

David Havíř (asistent trenéra HC Dynamo Pardubice B): Dnes zápas rozhodly přesilovkové týmy, kdy si oba celky v tomhle pomohly. Nás nakopl trochu ten úvodní gól v té první minutě. Pak Frýdek vyrovnal, jak jsem již říkal, v přesilovce, ale pořád jsme pracovali, kluci dnes šlapali a byla tam vidět ta touha po vítězství. My už teď potřebujeme v naší situaci každý zápas bodovat. Takhle by to mělo vypadat i v těch dalších zápasech, které nás čekají.