33., čtvrtek 29.12.2022, ZS Kolín
2:1sn
1:1, 0:0, 0:0 - 0:0
SC Marimex Kolín

Soukup - Piegl, Čáp, Zajíc, T. Jelínek, Cibák, Naar - Mar. Novák, Koukal, Z. Král - J. Sklenář, Korkiakoski, Ouřada - Síla, Matějček, Lang - D. Šedivý, Polák. Trenér: Jan Šťastný.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Žůrek, Teper, Zeleňák, Kareš, Sova, Ročák - Dostálek, A. Zeman, Svačina - Klimša, Vrdlovec, Ramik - Hotěk, Haas, Doktor - Geidl, Matěj, Macháček - Bednář. Trenér: Martin Janeček.

Branky
13. Cibák (Z. Král, Soukup), sam. nájezd Ouřada
15. Svačina (A. Zeman)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 47:25 (20:5, 15:8, 9:9 - 3:3)
Zblokované střely: 5:2
Vhazování: 41:26
Rozhodčí: Kostourek, Bejček – Maštalíř, Bohuněk
Diváci: 769
Ohlasy

Petr Martínek (trenér SC Marimex Kolín): Po úterním nezdaru jsme nesmírně rádi za dva body, hodně jsme chtěli napravit dojem. Myslím si, že jsme předvedli velmi dobrý výkon a čtyřicet minut byli lepším týmem. Ve třetí třetině se na nás asi podepsala psychika, kdy jsme mocně toužili po bodech a více se zatáhli, než by bylo zdrávo. Soupeř pak měl převahu. Od začátku jsme šlapali, poměr střel byl výrazně pro nás. Ale bohužel nás trápí koncovka, takže jsme dali jen jeden gól. Jeden dostali a pak už to byla velká bitva. Konec roku, s takhle silným soupeřem se nám nakonec povedl v nájezdech, doufáme, že na to navážeme v dalších utkáních.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): My věděli, že domácí budou chtít za každou cenu zvítězit, nebyli jsme tak v dobré pozici. Tabulka je neskutečně našlapaná. Dvě třetiny byli domácí jednoznačným soupeřem, my tahali nohy. Nám se nedařilo, nepomohli jsme si ani přesilovkami. Ve třetí třetině jsme hru myslím si srovnali, měli jsme dost šancí, abychom výsledek překlopili na naší stranu. Zápas pak šel do prodloužení a nakonec i do nájezdů. V nich pak byli domácí o ten jeden nájezd šikovnější.