31., středa 21.12.2022, ZS Na Lapači
5:2
1:1, 0:0, 4:1
VHK ROBE Vsetín

Žukov - Smetana, Krajčík, O. Němec, Jenáček, Voženílek, Ondračka - Jonák, Berzinš, Rob - Hořanský, Š. Bláha, Klhůfek - Berger, Přikryl, Sihvonen - Klímek, Štefka, Pětník. Trenér: Jiří Weintritt.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Žůrek, Teper, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, Ročák, Homola - Dostálek, A. Zeman, Svačina - Hotěk, Haas, Bednář - Doktor, Matěj, Ramik - Geidl, Macháček, Holinka. Trenér: Martin Janeček.

Branky
8. Rob (Ondračka, Jonák), 42. Jenáček (Rob), 43. Sihvonen (Rob, Přikryl), 50. Jonák (Rob, Smetana), 56. Š. Bláha (Klhůfek, Hořanský)
17. Haas (Bednář, Svačina), 48. A. Zeman (Svačina)
Statistiky
Vyloučení: 5:6
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 41:16 (21:5, 9:4, 11:7)
Zblokované střely: 15:7
Vhazování: 37:30
Rozhodčí: Micka, Mejzlík - Komínek, Kráľ
Diváci: 2033
Ohlasy

Radim Kucharczyk (asistent trenéra VHK ROBE Vsetín): Zápas byl těžký. Myslím si, že v první třetině jsme gólů měli vstřelit více a bylo by hotovo. Ve třetí třetině nám to tam napadalo a ten tlak byl hodně velký, takže jsme zaslouženě vyhráli. Chtěl bych vám všem popřát šťastné Vánoce za tým.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Pro nás trošku hořká pilulka. Dvě třetiny jsme dobře pracovali, bohužel se hraje šedesát minut a nám nevydržela koncentrace až do konce a hned druhé střídání jsme dostali gól na dva jedna, ze situace, na kterou jsme se chystali, protože víme, že Vsetín hraje nátlakový hokej. Nicméně jsme pracovali tvrdě, ale nepomohli jsme si přesilovkou, kterou jsme nevyužili a místo toho jsme hned po ní inkasovali ve třech na čtyři. Domácí jsou na domácím kluzišti velmi silným týmem, ale hráli jsme s nimi vyrovnaně. Jen škoda, že nám nevydržela ta koncentrace.