27., pondělí 5.12.2022, ZS Prostějov
4:2
2:0, 1:0, 1:2
LHK Jestřábi Prostějov

J. Němeček - Kubeš, Valenta, Benda, Poledna, Poledna, Staněk, Pěnčík, Hamšík - Jiránek, T. Jáchym, Mar. Novák - V. Burian, Ostřížek, Hašek - Slanina, Venkrbec, Jansa - Jandus, Maruna. Trenér: Aleš Totter.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Teper, Š. Havránek, Kowalczyk, Zeleňák, Ročák, Sova, Homola - Dostálek, Vrdlovec, Łyszczarczyk - Cezdo, Haas, Hotěk - Ramik, Matěj, Macháček - Klimša, A. Zeman, Geidl. Trenér: Martin Janeček.

Branky
3. T. Jáchym (Valenta, Maruna), 18. Mar. Novák (Ostřížek, V. Burian), 28. Venkrbec (Mar. Novák, Jiránek), 49. Mar. Novák (T. Jáchym, Pěnčík)
53. Š. Havránek (Klimša, Geidl), 59. Š. Havránek (A. Zeman)
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 1:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 38:25 (15:5, 10:12, 13:8)
Zblokované střely: 9:7
Vhazování: 27:23
Rozhodčí: Jaroš, Mejzlík - Komínek, Roupec
Diváci: 715
Ohlasy

Aleš Tottter (trenér LHK Jestřábi Prostějov): Měli jsme dnes dobrý vstup do zápasu a důležitý byl zákrok Pepy Němečka. Ve 2. třetině jsme opět odskočili a na soupeři bylo vidět, že měl v nohách těžký zápas ze soboty, čehož jsme dokázali využít. Velká škoda, že jsme si nechali utéct možnou třetí nulu v řadě a ještě při vlastní přesilovce.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Tak, jak jsem hodnotil i po prohře zápase v Litoměřicích jako jeden z našich nejlepších výkonů v sezoně, dnes musím úplně naopak. Od začátku zápasu nás domácí přebruslili i přehráli. Chybělo tam vlastně téměř vše, co nás vždy zdobilo. Nicméně i takhle špatné výkony do sportu patří a teď bude záležet, na kterých z těch posledních navážeme. Věříme svým hráčům, že to bude ten sobotní z Litoměřic.