26., sobota 3.12.2022, Kalich Aréna
2:1p
1:0, 0:0, 0:1 - 1:0
HC Stadion Litoměřice

Tomáš Král – Jebavý, Š. Němec, Výtisk, Veber, J. Šedivý, Holý, Hampl – Válek, Jícha, P. Svoboda – Procházka, Kuťák, Slavíček – Ton, Kracík, Koláček – Jiruš, M. Vitouch, Gajda. Trenér: Miroslav Přerost.

HC Frýdek-Místek

Švančara – Š. Havránek, Teper, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, Ročák – A. Zeman, Vrdlovec, Dostálek – Cedzo, Hotěk, Klimša – Bednář, Matěj, Ramik – Geidl, Macháček, Homola. Trenér: Martin Janeček.

Branky
8. Kuťák (Procházka, Hampl), 62. Šedivý (Kracík)
58. Teper (Š. Havránek, Macháček)
Statistiky
Vyloučení: 1:2
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 40:27 (14:13, 14:9, 11:5 - 1:0)
Zblokované střely: 24:21
Vhazování: 35:26
Rozhodčí: Petružálek, Čáp – Beneš, Kokrment.
Diváci: 840
Ohlasy

Radim Skuhrovec (HC Stadion Litoměřice): S vítězstvím jsme trochu spokojení, ale vůbec nemůžeme být spokojení s předvedenou hrou. Hráli jsme v klidu jako by se nemohlo nic stát, během celého utkání jsme si o ten vyrovnávací gól vyloženě koledovali. Jsme rádi, že jsme to v prodloužení dotáhli do vítězného konce.

Martin Janeček (HC Frýdek-Místek): Už delší dobu říkám, že Litoměřice hrají nejlepší hokej z celé soutěže, připravovali jsme se na ně, byli jsme trpěliví, brusliví. Pro nás byl odměnou vyrovnávací gól, v prodloužení jsme zaspali v přebírání hráčů a domácí mají dva body zaslouženě. S bodem jsme spokojení a jsem na mužstvo pyšný!