25., středa 30.11.2022, hala Polárka
2:1
0:0, 1:0, 1:1
HC Frýdek-Místek

Mokry - Teper, Š. Havránek, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, Ročák, Homola - Svačina, Vrdlovec, Dostálek - Łyszczarczyk, Hotěk, Klimša - Bednář, Matěj, Ramik - Geidl, A. Zeman, Macháček. Trenér: Martin Janeček.

Berani Zlín

Huf - Suhrada, Kachyňa, Talafa, Bukač, Zbořil, Bartko, Husa - Gago, Honejsek, Ondráček - Kubiš, D. Kindl, Frömel - Köhler, Hejcman, Illéš - Luža, Chudil, Čechmánek. Trenér: Rostislav Vlach.

Branky
22. Macháček (Dostálek, Teper), 56. Łyszczarczyk (Š. Havránek, Svačina)
45. Hejcman (Köhler)
Statistiky
Vyloučení: 4:7
Využití: 0:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 30:33 (10:11, 12:15, 8:7)
Zblokované střely: 5:4
Vhazování: 39:21
Rozhodčí: Koziol, Grygera - Kučera, Peluha
Diváci: 927
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Dokázali jsme si, že jsme schopni hrát s kýmkoliv. Jsme rádi, že to mužstvo drží pospolu, i když se nám tam nepovedla přesilovka, kdy jsme udělali obrovskou individuální chybu, což se zkrátka stane. Nás to ale nerozhodilo, i když možná dvě střídání bylo na klucích poznat, že jsou trochu někde jinde. Srovnali jsme se a zase koncentrovaným výkonem jsme pak šli za vítězstvím. Toho si velmi vážíme a v neposlední řadě musím říct, že jsme konečně našim fanouškům udělali v domácím prostředí radost.

Juraj Jurík (asistent trenéra PSG Berani Zlín): Utkání bylo hodně bojovné a vyrovnané, možná by mu slušela spíše remíza. My jsme měli během zápasu hodně vyloučených, což nás stálo množství sil. Pak jsme po chybě pět minut před koncem inkasovali, pak už nám nezbyl žádný čas, abychom se dokázali vrátit zpátky do zápasu a bojovali o lepší výsledek.