24., sobota 26.11.2022, RT Torax Arena
3:4p
2:0, 1:2, 0:1 - 0:1
HC RT TORAX Poruba

O. Bláha - Klimíček, Lemcke, Krenželok, Urbanec, Mlčák, Sedlák - Šoustal, Vachovec, Gřeš - Berisha, Pšurný, Šlahař - Karafiát, Toman, Vildumetz - Hrníčko, Střondala, Christov. Trenér: Jiří Režnar.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Teper, Š. Havránek, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, Ročák, J. Adámek - Svačina, A. Zeman, Dostálek - Łyszczarczyk, Hass, Hotěk - Bednář, Matěj, Klimša - Geidl, Macháček, Ramik. Trenér: Martin Janeček.

Branky
7. Berisha (Šlahař, Sedlák), 8. Střondala (Christov, Urbanec), 39. Šlahař (Šoustal)
25. A. Zeman (Zeleňák, Svačina), 25. Hotěk (Teper, Łyszczarczyk), 54. Łyszczarczyk (Teper, Klimša), 61. Dostálek (Š. Havránek, A. Zeman)
Statistiky
Vyloučení: 4:5
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:31 (14:8, 12:14, 9:8 - 0:1)
Zblokované střely: 7:10
Vhazování: 47:28
Rozhodčí: Wagner, Rapák - Kleprlík, Juránek
Diváci: 1684
Ohlasy

Jiří Režnar (trenér HC RT Torax Poruba): My bohužel za stavu 2:0 jsme měli vše, co jsme chtěli na své straně. Do druhé třetiny jsme vstoupili….. nemyslím laxně, ale už to nebylo ono to, co jsme chtěli hrát, takže soupeř srovnal. Za stavu 3:2 jsme dostali v oslabení zbytečný gól. A při hře tři na tři nás prokráčel hráč, on to neprojel, on prokráčel, a dal branku. Bohužel, takhle to je. Teď se musíme připravit na středu, hrát dál, zapomenout na ty – vlastně ne zapomenout, ale ty dobré věci vypíchnout, horší věci ukázat a nic se neděje, jde se dál.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Obrovská kvalita domácích. První třetina byla jednoznačně v jejich režii, kdy my spali a zůstali v autobuse. Takto nesmíme zápasy začínat, podruhé za sebou. Na druhou stranu od druhé třetiny jsme začali bruslit, začali být pro domácí nepříjemní, a to se nám vrátilo v tom, že jsme byli schopni srovnat až na 3:3, i když jsme tahali celý zápas za kratší konec. A v prodloužení taková pěkná individuální akce. Takže jsme spokojeni se dvěma body z ledu lídra tabulky. Myslím si, že musíme jít tou pokornou cestou. Na závěr bych chtěl moc poděkovat našim fanouškům, kteří přijeli v hojném počtu a vytvářeli nám parádní prostředí, samozřejmě s fanoušky Poruby.