22., sobota 19.11.2022, ZS Chrudim
2:4
1:1, 1:2, 0:1
HC Dynamo Pardubice B

Klouček - Vála, Hrádek, Zdráhal, Nedbal, Drtina, Sýkora, Kubíček - Belluš, Kaut, Matýs - T. Urban, Rákos, Rouha - Koffer, P. Machač, Půhoný - M. Machač, T. Zeman, Pochobradský. Trenér: Václav Baďouček.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Zeleňák, Kowalczyk, Š. Havránek, Žůrek, Homola, J. Adámek - Svačina, Vrdlovec, Dostálek - Łyszczarczyk, Haas, Hotěk - Bednář, A. Zeman, Ramik - Geidl, Matěj, Macháček. Trenér: Martin Janeček.

Branky
12. T. Zeman (Pochobradský, Nedbal), 40. Urban (Rákos)
9. Hotěk (Haas, Łyszczarczyk), 21. Kowalczyk (Łyszczarczyk), 35. Haas (Zeleňák, Macháček), 59. Haas (Svačina, Dostálek)
Statistiky
Vyloučení: 5:5
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 53:31 (21:11, 17:14, 15:6)
Zblokované střely: 13:5
Vhazování: 44:36
Rozhodčí: Čáp, Jaroš - Maštalíř, Thuma
Diváci: 291
Ohlasy

Václav Baďouček (trenér HC Dynamo Pardubice B): Za dnešní nasazení, bojovnost a chuť se o výsledek poprat nemůžu klukům nic vytknout. Byť jsme soupeře výrazně přestříleli, tak výsledek nedopadl, jak jsme chtěli. Možná mají kluci trochu v hlavách víc nervozity a pocitu zodpovědnosti, než by bylo zdrávo, takže i toto se na tom podepisuje. Protože těch šancí na to, abychom byli my ti úspěšnější, tam bylo dost, ale bohužel to nevyšlo. Nám nezbývá nic jiného než dál pracovat a začít body sbírat co nejdřív.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Nesmírně si vážíme tří bodů, protože jsme věděli, že Pardubice budou hladové a budou chtít špatnou sérii doma zlomit. Navíc jim pomohl extraligový tým. Dynamo nastoupilo ve velmi silné sestavě. O to více si výhry ceníme. V první části na nás soupeře vletěl, přehrával nás. Dobře jsme ale bránili, dařilo se nám blokovat střely. Od druhé části se tlak soupeře rozbil kvůli vyloučením na obě strany. Kluci šli do vedení a byli jsme pak důslednější, zvýšili jsme na 3:1, ale poté soupeř snížil gólem do šatny. Mám radost, že ve třetí části jsme byli lepší, nepustili jsme domácí do tlaku, dařilo se nám soupeře dobře napadat, hráli jsme dobře středení pásmo a chodili do brejků. Odměnou byl gól Oskara Haase do prázdné branky. Jsme spokojeni, ale teď znova s pokorou půjdeme do utkání se Šumperkem, což bude težký oříšek.