17., sobota 29.10.2022, ZS Sokolov
1:3
0:1, 1:1, 0:1
HC Baník Sokolov

Cichoň (15. Michajlov) - Jan Novák, Tomek, Krutil, Pohl, Winhold, Baláž, Klejna - Vracovský, Kverka, Tomi - Osmík, Zadražil, Jurčík - Švec, Rohan, L. Stehlík - Ton, Vrhel, Rulík. Trenér: Martin Štrba.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Š. Havránek, Teper, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, Ročák, Žůrek - Svačina, Vrdlovec, Dostálek - Łyszczarczyk, Haas, Hotěk - Bednář, A. Zeman, Ramik - Geidl, Matěj, Macháček. Trenér: Martin Janeček.

Branky
27. Kverka (Vracovský, Tomi)
14. Haas (Zeleňák, Łyszczarczyk). 22. Łyszczarczyk (Zeleňák, Kowalczyk), 60. Haas (Hotěk, Teper)
Statistiky
Vyloučení: 5:6
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:37 (11:12, 13:12, 11:13)
Zblokované střely: 9:10
Vhazování: 34:25
Rozhodčí: Kostourek, Zubzanda - Belko, Baxa
Diváci: 483
Ohlasy

Martin Štrba (trenér HC Baník Sokolov): Jsme samozřejmě zklamaní, jelikož jsme ztratili body. Měli jsme spoustu šancí, navíc jsme nevyužili dvouminutovou přesilovku pět na tři a jak se říká, pokud nedáte v této situaci gól, tak si nezasloužíte vyhrát. Dnes se to jen potvrdilo. Ten zápas se nám moc nepovedl. Ty síly ubívají, těch utkání je hodně. My máme úzký kádr a možná se to na tom i podepsalo. Zápasy hrajeme teď na pár lidí, klukům nelze upřít snaha, ale bohužel to proti Frýdku nevyšlo.

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Důležitý byl dobře rozehraný zápas, což jsme si zejména ve druhé periodě kazili disciplínou. Časté a hloupé vyloučení musíme ze hry odstranit, stojí nás to neskutečně sil. Druhým zlomovým bodem bylo ubránění dlouhého oslabení pěti proti třem, kde musím před hráči z ledu a brankářem Švančarou smeknout. Tady se zápas překlápěl směrem k vítězství. Posledních pár minut si kluci šli za výhrou, a odměnou byl ještě gól na vítězných 1:3. Teď už jsme hlavou v úterním zápase, kde jsme si vědomi, jaký soupeř nás čeká. Určitě se na tuhle výzvu před domácími fanoušky moc těšíme!