9., sobota 8.10.2022, hala Polárka
2:3
0:0, 2:1, 0:2
HC Frýdek-Místek

Švančara - Teper, Havránek, Ročák, Zeleňák, J. Michálek, Sova, Žůrek - Dostálek, Vrdlovec, Łyszczarczyk - Ramík, Macháček, Matěj - Bednář, Haas, Hotěk - Homola, Jobánek, Geidl. Trenér: Martin Janeček.

HC Dynamo Pardubice B

Klouček - Bučko, Zdráhal, Nedbal, Oliva, Kaštánek, Drtina - Rouha, Herčík, Půhoný - Pavlata, Kaut, Lichtag - Endál, T. Zeman, Kulhánek - Hajný, Pochobradský, M. Machač. Trenér: David Havíř.

Branky
23. Matěj, 32. Haas (Hotěk, Bednář)
35. Bučko (Drtina, T. Zeman), 45. Pochobradský (Kulhánek), 49. Endál (Kaštánek, Půhoný)
Statistiky
Vyloučení: 5:5
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:37 (17:9, 7:12, 9:16)
Zblokované střely: 2:1
Vhazování: 28:43
Rozhodčí: Zavřel, Koziol - Hanzlík, Peluha
Diváci: 705
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Dnes jsme byli málo hladoví. Začali jsme sice hokejově, měli jsme tam pěkné akce, nicméně tam nebyl ten šmrnc, který nás zdobil v tom, kdy jsme byli ustrašení z toho, že jsme hráli v oslabené sestavě. To nás tehdy zdobilo. My dnes začali hrát jako profesoři a také tak i skončili. Druhá třetina byla druhým zlomovým bodem, kdy jsme začali propadat a jakoby i soutěžit v tom, která lajna dá více gólů. Tím jsme začali soupeře pouštět do přečíslení a přestali jsme úplně bránit. Trpělivý soupeř začal dobře forčekovat a my se s tím nedokázali srovnat. Takže zasloužená prohra a my si z ní musíme vzít ponaučení a vrátit se do toho pokorného levelu, který nás zdobil teďka ty tři vítězství. Už v pondělí nás čeká další těžké utkání.

David Havíř (trenér HC Dynamo Pardubice B): To utkání bych hodnotil na dvě poloviny. Do druhého gólu, který dali domácí, tak my jsme tady jakoby nebyli. Vůbec nám nejely nohy, domácí byli silnější na puku. Potom nám pomohl samozřejmě kontaktní gól a ve třetí třetině bych řekl, že jsme domácí k ničemu nepustili. Vlítli jsme do toho a kluci si zasloužili za tu třetí třetinu zvítězit. Možná pomohl zvýšený hlas v kabině, trochu jsme přeskupili formace a asi jsme na to měli šťastnou ruku. Ale důležité bylo, že kluci hlavně začali bruslit. Bylo to vidět, hráli jsme více na kotouči a dostávali jsme se tím více do těch šancí.