6., středa 28.9.2022, hala Polárka
1:0p
0:0, 0:0, 0:0 - 1:0
HC Frýdek-Místek

Švančara - Havránek, Teper, Zeleňák, Ročák, Žůrek, J. Michálek, J. Adámek - Dostálek, Vrdlovec, Łyszczarczyk - Matěj, Macháček, Ramik - Hotěk, Haas, Bednář - Geidl, Jobánek, Homola. Trenér: Martin Janeček.

HC ZUBR Přerov

Postava - Kudělka, Černý, Gréč, Chroboček, Ševčík, Krisl, Hanák - Indrák, Kratochvíl, Jak. Svoboda - Okál, Pechanec, Březina - Jan Svoboda, Macuh, Goiš - Fencl, Dvořák, Dobša. Trenér: Robert Svoboda.

Branky
63. Dostálek (Łyszczarczyk)
Statistiky
Vyloučení: 4:6
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 32:33 (11:6, 7:13, 13:12 - 1:2)
Zblokované střely: 0:2
Vhazování: 32:35
Rozhodčí: Zubzanda, Micka - Dědek, Štěpánek
Diváci: 855
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Naše vítězství je cenné hlavně z toho pohledu, že jsme potřebovali dnes bodovat. To bylo pro nás moc důležité. Trošku nás před utkáním postihla marodka, ale s tím jsme se dokázali poprat. Mladí kluci tak měli šanci, měli výzvu a musím říct, že vše chytli, jak se říká, za pačesy. Já myslím, že téměř bezchybným výkonem vzadu jsme ten zápas měli dobře rozjetý a mohli jsme mít nakonec ty body i tři. Ale vážíme si i těch dvou a myslím si, že jsme koncentrovaně hráli celých šedesát minut plus to prodloužení. Ten bod navíc jsme si jednoznačně zasloužili.

Petr Dočkal (asistent trenéra HC ZUBR Přerov): Dnes jsme si ověřili, že soutěž bude letos hodně vyrovnaná, což je patrné i z výsledků jednotlivých družstev. Dnes tomu nebylo jinak. Utkání bylo oboustranně bojovné, my jsme si nepomohli nějakým rozdílovým gólem, kterým bychom se dostali do zápasu. Nevytvářeli si ani nějaký tlak. Myslím si, že ta dělba bodů byla tedy spravedlivá. V prodloužení jsme udělali jednu chybu, takže musíme soupeři k výhře pogratulovat. Každý bod se počítá a jelikož jdou utkání v rychlém sledu, tak se musíme připravit na další zápas. Každopádně se dnes hrálo dost do obran, nikdo nechtěl udělat nějaké chyby. Kromě těch přesilovek na obou stranách se nikdo do vyložených šancí nedostával. Bez branek se zkrátka vyhrát nedá. Nám chyběl podlě mě větší tlak do brány, ale jak dnes chyběli hráči domácím, tak ani my nebyli zcela kompletní. To ale bude nejspíš takto po celou sezonu. My ten bod bereme a jedeme dál.