OF 2, pondělí 7.3.2022, ZS Eden
0:3
0:1, 0:1, 0:1
HC Slavia Praha

M. Michajlov – Dan. Krejčí, Hejda, Barák, M. Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – J. Doležal, Poletín, M. Ondráček – P. Machač, Žejdl, Kružík – P. Kafka, T. Knotek, R. Všetečka – Vlček, Kern, Jaroslav Brož. Trenér: Jiří Veber.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Krenželok, Teper, Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Matyáš, Ciura - Christov, D. Bartoš, Šlahař - Łyszczarczyk, Komorski, O. Šedivý – Kurovský, Peterek, Martynek - M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
15. Šedivý, 38. Łyszczarczyk (O. Šedivý, Krenželok), 51. Łyszczarczyk (Teper)
Statistiky
Vyloučení: 6:4
Využití: 0:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 28:30 (10:8, 11:10, 7:12)
Zblokované střely: 16:11
Vhazování: 40:23
Rozhodčí: Kostourek, Valenta - Blažek, Kráľ
Diváci: 702
Ohlasy

Jiří Veber (trenér HC Slavia Praha): Já musím konstatovat, že soupeř byl dnes jasně lepší od vstupu do zápasu. My jsme se už viděli s postupem. Soupeř byl prostě lepší. Byl to úplně jiný tým, než ten, se kterým jsme hráli v sobotu ve Frýdku, s tím, že jsme měli i nějaké šance v přesilovkách, ale bohužel jsme v nich byli úplně imunní a nepomohli jsme si ani těmi přesilovkami, takže musím konstatovat, že soupeř zaslouženě vyhrál a byl lepší. My musíme udělat všechno pro to, abychom ještě pokračovali v sezoně, a to musíme ukázat v úterý.

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Důležitý zápas. Doma jsme zápas nezvládli, hlavně kvůli tomu, že Slavia hraje rychlý a agresivní hokej, na což jsme nebyli připravení, ale dnes ten zápas byl jiný. Nachystali jsme se na jejich tvrdou hru a na tu rychlost. Od začátku kluci plnili to, co jsme si řekli a prostě byli nachystaní a dali jsme nějaké góly a prostě už jsme si to v podstatě kontrolovali. Nasazení trvalo celý zápas a do puntíku jsme splnili to, co jsme si řekli až do konce. Jsme rádi za to, že jsme vyhráli, za to vítězství a doufám, že zítra budeme nachystaní na ten zápas stejně, jako dnes.