51., středa 2.3.2022, D & D Elektromont aréna
4:3sn
1:0, 1:1, 1:2 - 0:0
HC Stadion Vrchlabí

J. Soukup (na nájezdy Štěpánek) - Linhart, Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal - Koffer, T. Kaut, T. Urban - M. Machač, P. Urban, Mrňa - Pochobradský, Chrtek, T. Zeman - Matýs, D. Chalupa, Kusý. Trenér: Tomáš Jirků.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Zbořil, J. Michálek, Krenželok, Teper, Ogurcov, Matyáš, Ciura, Korím - O. Šedivý, D. Bartoš, Šlahař - Łyszczarczyk, Komorski, Klimša – Christov, Peterek, Martynek - M. Hrubec, Ján Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
3. T. Kynčl (Koffer, T. Urban), 40. Mrňa (Matýs, Kajínek), 58. T. Kaut (Nedbal, Linhart), rozh. nájezd T. Zeman
32. Martynek (Peterek, Ogurcov), 44. Šlahař (D. Bartoš, O. Šedivý), 49. Christov (Peterek, Martynek)
Statistiky
Vyloučení: 2:6
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 43:25 (13:6, 10:5, 15:11 - 5:3)
Zblokované střely: 16:9
Vhazování: 58:35
Rozhodčí: Hucl, Micka - Polonyi, Kreuzer
Diváci: 1196
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Před skvělou diváckou kulisou se hrál takto divácky napínavý a dramatický zápas. Z naší strany ten herní projev a taková ta hokejovost tam zkrátka nebyly. Po herní stránce ten hokej nebyl divácky až tak atraktivní, což se dalo ale čekat, šlo opravdu o hodně. Domácí v prvních pěti minutách byli absolutně lepší, to jsme se nedostali vlastně z pásma. I v té první třetině celkově takhle dominovali, ale vypracovali si pouze jednobrankový náskok. Nám se pak ve druhé části zápasu podařilo vyrovnat a tam si myslím, že přišla na domácí hokejky trošku větší nervozita. My jsme v dalším střídání dokonce mohli utéct na dva jedna. Pak už to bylo z obou stran nervózní, což se projevilo v přesilových hrách. Ty nám v sezoně šly, dnes prakticky vůbec. Přesilovky jsme sehráli hodně špatně. Ve třetí třetině se nám podařilo zápas otočit, stejně, jako se nám to povedlo v předešlých utkáních. Věřili jsme, že když se hráči budou tlačit do brankoviště, tak že z toho nějaké góly mohou být. A k tomu přesně došlo. I když jsme to utkání nakonec prohráli, tak jsme naopak ti šťastnější, jelikož postupujeme dále a jsme za to rádi.