50., pondělí 28.2.2022, MEO Aréna
3:4sn
0:0, 2:0, 1:3 - 0:0
HC ZUBR Přerov

Petrásek – Kubeš, Kudělka, Černý, Dluhoš, Ševčík, Krisl, Gréč – Doležal, M. Kratochvil, Jan Svoboda – M. Svoboda, Süss, Goiš – Herman, Pechanec, Král – Sebera, Dvořák, Indrák. Trenér: Robert Svoboda.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Matyáš, Ciura, Korím – O. Šedivý, D. Bartoš, Šlahař – Łyszczarczyk, Komorski, Klimša – Christov, Peterek, Martynek – M. Hrubec, Čmiel, Ján Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
28. Krisl (Ševčík, Pechanec), 31. Süss (Goiš), 55. M. Svoboda (Dluhoš, Černý)
45. Christov (O. Šedivý, Ogurcov), 46. O. Šedivý (Šlahař), 60. D. Bartoš (Komorski, Klimša), rozh. nájezd Komorski
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 1:1
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 40:33 (16:6, 13:14, 9:11 - 2:2)
Zblokované střely: 6:12
Vhazování: 39:31
Rozhodčí: Cabák, Pilný – Otáhal, Komínek
Diváci: 1045
Ohlasy

Robert Svoboda (trenér HC ZUBR Přerov): Hráči předváděli výbornou hru, měli jsme dobrý pohyb. Bohužel, výsledek pro nás měl být lepší, ale bereme to, jak to je. Nedá se nic dělat. Předvedená hra se však musela lidem líbit. Chybí tomu jen ten výsledek.

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Začátek jsme měli celkem dobrý, první třetina byla vyrovnaná. Ve druhé části nám soupeř odskočil. Ze samostatného úniku jsme udělali faul na brankáře a v oslabení jsme inkasovali. Trochu nás to nalomilo a dostali jsme ještě jeden gól. V kabině jsme si ale řekli, že když snížíme, mohlo by se to otočit. Povedlo se a vyrovnali jsme. Sice jsme pak obdrželi třetí branku, ale kluci si v závěru bojovností a vůlí vynutili prodloužení. Nájezdy už jsou loterie. Celou sezonu nám nevycházely, ale tentokrát nám vyšly. Jsme rádi za dva body, v tabulce nám pomohly.