49., sobota 26.2.2022, hala Polárka
1:0
1:0, 0:0, 0:0
HC Frýdek-Místek

Baroš - Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Matyáš, Ciura, Korím – O. Šedivý, D. Bartoš, Šlahař – Łyszczarczyk, Komorski, Kurovský – Christov, Peterek, Martynek – M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

HC RT TORAX Poruba

Muštukovs – Husa, Szathmáry, Hajný, T. Voráček, Žovinec, Kanko – Stloukal, Réway, Hrníčko – Gřeš, Vachovec, Jenyš – Guman, Korkiakoski, Marek Špaček – Bitten, R. Toman, Pořízek. Trenér: Jiří Režnar.

Branky
5. Kurovský (Komorski, Łyszczarczyk)
.
Statistiky
Vyloučení: 1:4
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 34:26 (14:8, 14:6, 6:12)
Zblokované střely: 5:12
Vhazování: 37:39
Rozhodčí: Vrba, Tvrdoň - Beneš, Horažďovský
Diváci: 1202
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Z obou stran to byl vynikající zápas. Hned v páté minutě jsme dali gól na 1:0, což nám určitě pomohlo. Kluci na ledě nechali úplně všechno. Ať už obránci, tak i útočníci, kteří se dobře vraceli a pomáhali tak všichni Barošovi v bráně. Ten vychytal svou další nulu u nás, byl výborný dnes. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli i před výbornou kulisou. Diváci nám hodně pomohli.

Jiří Režnar (trenér HC RT-TORAX Poruba): Hrálo se derby jak má být, bohužel my odjíždíme bez bodu. Podle mně jsme si za tu hru alespoň jeden zasloužili. Takový je ale sport. Musíme další dvě utkání, která nás čekají, urvat.