48., středa 23.2.2022, ZS Na Lapači
3:0
1:0, 1:0, 1:0
VHK ROBE Vsetín

J. Málek - Jerofejevs, Buchta, Smetana, Ondračka, Š. Jenáček, J. Říha - Jonák, R. Vlach, Rob - R. Půček, Kucharczyk, Hořanský - Berger, Pitule, Vítek - Gago, D. Březina, Klímek. Trenér: Roman Stantien.

HC Frýdek-Místek

Baroš - D. Krenželok, Teper, Zbořil, Ogurcov, Ciura, Matyáš, Korím - Šedivý, D. Bartoš, Šlahař - Łyszczarczyk, Komorski, Kurovský - Christov, Peterek, Martynek - M. Hrubec, Klimša, J. Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
13. Jonák (R. Vlach, Rob), 29. Jonák (R. Vlach, Rob), 60. Rob (J. Málek)
.
Statistiky
Vyloučení: 5:3
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 27:36 (12:11, 8:9, 7:16)
Zblokované střely: 7:9
Vhazování: 41:26
Rozhodčí: Čech, Úlehla - Zídek, Vašíček
Diváci: 1500
Ohlasy

Jan Srdínko (trenér VHK ROBE Vsetín): Dnes to bylo další těžké utkání proti soupeři, který hraje o každý ten bod. Frýdek velice kvalitní a bruslařský manšaft, pro nás nesmírně těžký zápas. Hrálo se nahoru dolů, se šancemi na obou stranách. Nicméně, co se týká těch vyložených šancí, tak měl soupeř asi víc. V těhle momentech nás podržel Kuba Málek v brance, který předvedl dnes excelentní výkon, včetně hráčů naší první lajny. Jediné, co bych klukům dnes asi vytknul, tak bylo hodně oslabení. Měli jsme tam spoustu faulů, kterých se v posledních zápasech dopouštíme. Tohle by se nám v play off mohlo pak vymstít.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Skvělý, až bych řekl, že dokonce famózní výkon domácího brankáře, byl základem toho, proč jsme tu nejen nezískali ani bod, ale dokonce nevstřelili ani branku. No a takovým druhým důvedem pak bylo to, že domácí dokázali ze svých šancí dva góly vstřelit, zatímco my i přes několik situací, jsme toto nedokázali. I proto je konečný výsledek takový, jaký je. Pokud dnes byla akce "Na dřeň", tak musím říct, že i hráči obou celků hráli opravdu na tu svou dřeň. Že se vydali, z našeho mužstva určitě, ale takový je prostě hokej, takový je sport. I přes dobrý výkon někdy nezískáte ani bod a dokonce nedáte ani branku.