38., čtvrtek 17.2.2022, hala Polárka
5:1
1:0, 3:0, 1:1
HC Frýdek-Místek

Baroš - Krenželok, Teper, Zbořil, Ogurcov, Ciura, Matyáš, Korím - Šedivý, D. Bartoš, Šlahař - Łyszczarczyk, Komorski, Kurovský - Christov, Peterek, Martynek - M. Hrubec, Klimša, Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Baník Sokolov

A. Beran (25. Cichoň) - Klejna, J. Novák, J. Pohl, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík, Seeman - Jurčík, Kverka, Tomi - Vracovský, T. Rohan, Prošek - T. Jandus, Vrhel, M. Sloboda - V. Bílek, Hašek. Trenér: Martin Štrba.

Branky
2. Kurovský (Ogurcov, Łyszczarczyk), 22. Komorski (Kurovský), 25. D. Bartoš (Šedivý, Korím), 38. Šlahař (Krenželok, Kurovský), 51. Krenželok (Šlahař, Šedivý)
49. M. Sloboda (Kadeřávek)
Statistiky
Vyloučení: 4:10
Využití: 3:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 47:32 (13:6, 16:17, 16:9)
Zblokované střely: 4:7
Vhazování: 44:37
Rozhodčí: Kubičík, Šudoma - Gančarčík, Hranoš
Diváci: 698
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Byl to pro nás velmi těžký zápas. Co jsme s nimi hráli, tak byli vždy hodně nepříjemní. Jsme rádi, že se chlapi připravili na zápas velmi zodpovědně a od úvodní minuty jsme hráli poctivě jak dopředu, tak i dozadu. Bylo cítit, že mužstvo hraje poctivě, což nám vydrželo po celých šedesát minut.

Martin Štrba (trenér HC Baník Sokolov): Stydím se, co jsme tu dnes předvedli a jak jsme se tu prezentovali. Nechápu to, jak jsme se za čtyřiadvacet hodin, kdy jsme v Přerově předvedli velice dobrý výkon, tak i když jsme tam prohráli, tak nevím, co teď tady hrálo za mužstvo. Do konce základní části zbývá nějakých šest zápasů a my, i když hráče upozorňujeme, že máme nějaký náskok na páté místo, tak se ta tabulka víceméně vyrovnává. Pokud se takhle budeme prezentovat, tak se rázem můžeme ocitnout v souboji o sestup.