34., neděle 13.2.2022, hala Polárka
1:3
0:0, 1:2, 0:1
HC Frýdek-Místek

Baroš - Ogurcov, Korím, Matyáš, Krzak, J. Adámek, Ciura - Szturc, D. Bartoš, Šedivý - Šlahař, Komorski, Łyszczarczyk - Kurovský, Peterek, Christov - Martynek, Klimša, M. Hrubec. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Stadion Vrchlabí

J. Soukup - Linhart, Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva - Koffer, T. Kaut, T. Zeman - M. Machač, P. Urban, Mrňa - Matýs, Chrtek, Kusý - Pochobradský, T. Urban, D. Chalupa. Trenér: Tomáš Jirků.

Branky
26. Šedivý (Łyszczarczyk, Klimša)
21. Linhart (Kusý, Mrňa), 34. P. Urban (T. Zeman), 60. Kusý (Mrňa)
Statistiky
Vyloučení: 9:9
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 40:24 (17:5, 14:15, 9:4)
Zblokované střely: 6:5
Vhazování: 42:35
Rozhodčí: Zubzanda, Cabák - Hanzlík, Konvička
Diváci: 806
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Pro nás výsledkově nepovedený zápas. První třetina byla ale z naší strany herně skvělá, bohužel těch šancí bylo na pět šest gólů. Byl to hodně souboj našich hráčů s jejich gólmanem. Co mě mrzí, tak velké množství vyloučených hráčů na obou stranách, což nebylo pro nás až tak dobré. Máme dobré přesilovky, hodně času jsme u soupeře strávili, jenže soupeř je dobře bránil. Hlavně díky famóznímu gólmanovi. Ten rozhodl o tom, že nemáme tři body. Můžeme mít svým způsobem hlavu nahoře, ale teď se zrovna hraje o ty důležité body a my je nezískali.

Tomáš Jirků (trenér HC Stadion Vrchlabí): Jen týmový a bojovný výkon, který je podpořený výborným výkonem gólmana, je cestou k vítězství. Hlavně v této fázi sezony, kdy je to v každém utkání už jen boj o jakýkoliv centimetr ledu. Jsou to v podstatě zápasy jako v play off. Podle toho jsme k zápasu i přistoupili a jsem hrozně rád, že kluci zápas odmakali.