27., neděle 10.10.2021, hala Polárka
2:3sn
0:0, 1:0, 1:2 - 0:0
HC Frýdek-Místek

Šimboch - Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, D. Krenželok, Zahradníček, J. Michálek - Šedivý, Bartoš, Szturc - Łyszczarczyk, Komorski, Martynek - Christov, Peterek, Klimša - Matiaško, Čmiel, Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

SC Marimex Kolín

Sejpal - Piegl, Čáp, Váchal, Kukla, Kachyňa, V. Čížek - Jankovský, D. Šafránek, Z. Král - L. Krejčík, Morong, J. Veselý - Zumr, Štohanzl, M. Svoboda - J. Dvořák, Matějček, Petržílka. Trenér: Petr Martínek.

Branky
28. Zbořil (Matyáš, Łyszczarczyk), 45. Bartoš (Šedivý, J. Michálek)
53. J. Veselý (Král, Čáp), 56. Matějček (J. Veselý, Krejčík), 65. Čížek (sam.nájezd)
Statistiky
Vyloučení: 4:2
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 28:32 (5:11, 13:11, 6:10 - 4:0)
Zblokované střely: 11:6
Vhazování: 31:23
Rozhodčí: Jechoutek, Vrba - Kleprlík, Otáhal
Diváci: 696
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): První třetina zanechala po včerejším utkání nějaké následky, a to jak fyzické, tak i psychické. I proto byla z naší strany taková opatrná a více ze hry měl náš soupeř. Od druhé třetiny jsme však změnili pohyb, dostávali jsme se do šancí a také jsme i vedli jedna nula. Myslím si, že jsme právě tam měli další šance utéct o dva, či o tři góly. Ať už to byl samostatný nájezd, nebo další šance, což se nepovedlo. Naopak jsme druhou branku přidali ve třetí třetině, kdy jsme pokračovali v dobrém výkonu. I poté jsme měli šance své vedení ještě navýšit, jenže ta krása toho sportu, kdy můžete vedení upevnit, tak se vám za pár chvilek vše otočí. Přišel faul, gól v oslabení a po takovém nedorozumění za bránou bylo rázem dva dva. V závěru jsme ale podle mne našli zase takovou tu touhu a šli jsme za tím dát ten vítězný gól. V prodloužení sice přišly šance, ale v nájezdech to bylo stejné, jako tomu bylo v naší přípravě. Tam nám zkrátka chybí produktivita.

Petr Martínek (trenér SC Kolín): My jsme samozřejmě šťastní, kdy se nám podařilo z vedení domácích dva nula otočit na naší výhru po samostatných nájezdech. Za to jsme hrozně rádi. Myslím, že jsme tady odehráli dobrý zápas, nevyužili jsme spoustu šancí, ale na druhou stranu je domácí měli také. To však k hokeji patří.