21., středa 17.11.2021, ZS Sokolov
3:0
1:0, 1:0, 1:0
HC Baník Sokolov

A. Beran - Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec - Jurčík, Jiskra, Tomi - D. Přibyl, Kverka, Kružík - Pořízek, T. Rohan, Šmerha - Křemen, Kuťák, M. Sloboda. Trenér: Martin Štrba.

HC Frýdek-Místek

Šimboch - Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Z. Malík, Matyáš, J. Adámek - Král, Peterek, Šlahař - Christov, Komorski, Martynek - Łyszczarczyk, Bartoš, Klimša - Matiaško, Čmiel, Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
11. Šmerha (T. Pohl), 28. Kuťák (Jurčík), 59. Jiskra (Pořízek, Jurčík)
Statistiky
Vyloučení: 3:6
Využití: 1:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 40:25 (19:8, 10:9, 11:8)
Zblokované střely: 7:4
Vhazování: 10:16
Tresty: Tomi 5 min + trest DKU, Šmerha 5 min - Christov 5 min
Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Baxa
Diváci: 562
Ohlasy

Vojtěch Šik (asistent trenéra HC Baník Sokolov): My jsme za ty tři body strašně rádi a myslím si, že za ten výkon, co jsme předvedli ve všech třech třetinách, jsme si je i zasloužili. Neměli jsme tam hluché místo. Rozhodla vlastně naše přesilovka a také ten gól v oslabení, které jsme odehráli velmi dobře. Třetí třetinu jsme si pak už pohlídali.


Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Tak ten zápas se tady pro nás nezačal vůbec dobře vyvíjet. Udělali jsme čtyři fauly, z toho dvě ty přesilovky jsme dobře ubránili. I tu třetí jsme nezačali špatně, jenže přišlo další vyloučení. Spousta kluků musela hrát oslabení, takže jsme do hry nedostali všechny hráče. Pak jsme dostali k dispozici dlouhou pětiminutovou přesilovku, ale jednou za čas na vás přijde zkrátka kolaps. Myslím, že už nás to potkalo s Benátky, teď to přišlo se Sokolovem. A nebylo to ani tak tím, že by domácí nějak dobře bránili, zkrátka nám vůbec nic nevycházelo. Trochu jsme tím znervózněli a v závěru dokonce i v oslabení inkasovali. Ve třetí třetině jsme zkusili ještě s výsledkem něco udělat. Stáhli jsme hru na tři lajny, ale ten závěr byl už takový, že kdybychom hráli další hodinu, tak ten gól nedáme. Co je však u dnešního zápasu velkým negativem, tak je odstoupení tří našich hráčů, u kterých to navíc vypadá, že se nejspíš ani jeden nebude moci do sestavy vrátit na naše dva víkendové domácí zápasy.