18., neděle 31.10.2021, hala Polárka
4:3
2:0, 1:2, 1:1
HC Frýdek-Místek

Šimboch - Ciura, Teper, Krzak, Matyáš, J. Adámek, Z. Malík - Ta. Král, Peterek, Šlahař - Christov, Komorski, Łyszczarczyk - Klimša, Křivohlávek, Goiš - Blaško, Matiaško, Geidl. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Stadion Litoměřice

To. Král – Kottek, P. Marcel, Výtisk, J. Holý, Jebavý, Pinkas, Černohorský – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, T. Urban – Pajer, Koláček, M. Kadlec – Rouha, Berka, Smola. Trenér: David Bruk.

Branky
6. Christov (Łyszczarczyk, Matyáš), 11. Christov (Peterek, Šlahař), 30. Łyszczarczyk (Šlahař, Teper), 42. Matiaško (Matyáš, Łyszczarczyk)
24. Sihvonen (Válek, J. Holý), 33. T. Urban (Koláček, Válek), 45. R. Přikryl (Jebavý, Černohorský)
Statistiky
Vyloučení: 4:7
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:28 (15:5, 9:14, 7:9)
Zblokované střely: 2:5
Vhazování: 31:29
Rozhodčí: Skopal, Bejček - Konvička, Kučera
Diváci: 438
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Čekal nás dnes velmi těžký zápas proti Litoměřicím, které včera vyhrály v Havířově. Kluci se na utkání velmi dobře připravili, nastavili si ve svých hlavách, že je to domácí střetnutí, a že musí udělat všechno pro úspěch, a to ať už v útoku, nebo obraně. Že soupeři nedáme žádný prostor na to, aby nás nějak ohrožoval. Litoměřice jsou týmem, který hraje takový dost jednoduchý hokej, až bych řekl mladický. Ale určitá kreativita tam je, což jsme věděli, i proto jsme rádi, že jsme jim nic nedovolili. Byli jsme dnes rychlí, dobře jsme dostupovali, takže se hosté do nějakých šancí moc nedostávali. Jsme určitě za výhru rádi, i když to bylo strašně těžké. Hlavně v tom závěru, kde nám dost pomohla přesilovka. Zbylý čas už kluci zvládli výborně.

Daniel Tvrzník (asitent trenéra HC Stadion Litoměřice): My jsme tady začali hrát až od jednadvacáté minuty, v první třetině jsme si šli pouze zahrát hokej, což takhle zkrátka nefunguje. Když už jsme dali kontaktní gól, tak pak přišlo takové hloupé vyloučení a znovu jsme vrátili domácí do hry. Pak jsme to už jen honili. Pro nás jsou to určitě ztracené body dnes, měli jsme kvalitu to tady zvládnout. Domácí potřebují v jejich situaci každý bod a my s tím i počítali. Možná i pod dojmem těch dosažených dobrých výsledků jsme si tady šli pouze zahrát, což nestačí. Spokojeni tedy určitě nejsme.