11., pondělí 18.10.2021, hala Polárka
6:5
0:3, 4:2, 2:0
HC Frýdek-Místek

Šimboch (12. Foltán) - Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, J. Adámek, Matyáš - Łyszczarczyk, Bartoš, Král - Christov, Komorski, Klimša - Matiaško, Peterek, Martynek - Blaško, Čmiel, Matěj. Trenér: Mojmír Trličík.

Draci PARS Šumperk

Dolejš - Pěnčík, Drtil, Březák, Hrachovský, Řezáč, Machů, Dudycha - Vildumetz, D. Kindl, Žálčík - Lednický, Kohút, Vachutka - Furch, Spratek, Scheuter - Antoníček, Rutar, Horký. Trenér: Martin Janeček.

Branky
24. Klimša (Peterek, Zbořil), 25. Christov (Klimša, Zbořil), 36. Matiaško (Martynek, Peterek), 40. Matiaško (Peterek, Martynek), 44. Bartoš (Łyszczarczyk, J. Michálek), 57. Teper (Bartoš, Łyszczarczyk)
3. Vachutka (Machů, Kohút), 11. Kohút (Vildumetz, Machů), 12. D. Kindl (Březák), 22. Žálčik (Březák), 27. Furch (Machů, Řezáč)
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 1:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 34:29 (13:11, 15:6, 6:12)
Zblokované střely: 0:0
Vhazování: 43:41
Tresty: Komorski (FM) 5 min + trest DKU - Drtil (SUM) 5 min + trest DKU
Rozhodčí: Čáp, Květoň - Hanzlík, Gančarčík
Diváci: 710
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Jo, byl to skvělý hokej, k vidění jedenáct gólů, diváci si určitě zápas užili. Ať už ti, co fandí pouze hokeji, nebo ti naši, hlavně domácí, fanoušci. Jinak pro aktéry to byl jasně infarktový zápas, kdy jsme dokázali otočit z 0:4 a 2:5 na tříbodové vítězství. Tohle je známka síly tohoto mužstva a ukázka toho, že je to jeden tým. I když se to zatím doma ještě nepovedlo, tak ten společný cíl prostě vyhrát každý zápas, tak dnes se povedl úplně se vším všudy. Klíčových momentů bychom dnes našli víc, hodně důležitý byl gól v závěru druhé třetiny. Určitě jsme ale ve druhé části zápasu měli ten duel pod kontrolou. Bylo tam spoustu brejků dva na jednoho. I proto věřím, že i kdyby ten gól nepadl, tak ta víra a síla mužstva by následně přeci jen úspěch slavila. Dát skvělému brankáři Dolejšovi šest branek je mimořádný úspěch a musím říct, že i když šestkrát inkasoval, tak pořád patřil k nějlepším hráčům soupeře.

Martin Janeček (trenér Draci Pars Šumperk): Samozřejmě v nás teď panuje obrovské zklamání z toho, jak se celý zápas pro nás dobře vyvíjel. Než však řeknu nějaký závěr, tak si musím ještě ty situace blíže prohlédnout na videu a pak teprve s chladnou hlavou hodnotit. Dřív nemá cenu nic říkat.