7., sobota 2.10.2021, Gacsontrol Aréna
2:3
1:1, 0:2, 1:0
HC Havířov 2010 s.r.o.

Fučík - Chroboček, Rašner, Korím, Lytvynov, Valenta, Hlaváč - Dostálek, Hudeček, Doktor - Bambula, Pechanec, L. Bednář - Hrubec, Paś, Š. Kratochvíl - Kunc, Maruna, Mrva. Trenér: Jiří Režnar.

HC Frýdek-Místek

Foltán - Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, D. Krenželok, Matyáš - Szturc, Bartoš, Łyszczarczyk - Christov, Peterek, Martynek - Klimša, Komorski, Matiaško - Blaško, Čmiel. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
10. Doktor (Chroboček, Paś), 55. L. Bednář (Lytvynov, Š. Kratochvíl)
13. Szturc (Bartoš, J. Michálek), 26. Łyszczarczyk (Teper, Martynek), 34. D. Krenželok (Teper, Zbořil)
Statistiky
Vyloučení: 3:8
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 44:18 (13:6, 16:11, 15:1)
Zblokované střely: 15:15
Vhazování: 36:26
Rozhodčí: Pilný, Šudoma - Konvička, Hranoš
Diváci: 846
Ohlasy

Jiří Režnar (trenér AZ Heimstaden Havířov): Byl to další vyrovnaný zápas a potřetí v řadě jsme prohráli o gól. Myslím si, že za předvedenou hru jsme si nějaký bod zasloužili. Prvních dvanáct minut jsme hráli velmi slušně a nepustili jsme Frýdek k ničemu, což vedlo k úvodní brance. Poté jsme paradoxně ubrali, z čeho byla branka na 1:1. Ve druhé třetině jsme dostali dost nešťastné góly a bohužel jsme ve třetí třetině reagovali jen jedním. V závěru zápasu, i v power play, jsme šanci měli, ale bohužel ten zmar pokračuje. Musíme to změnit co nejrychleji.

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Závěr zápasu jsme si zkomplikovali vyloučeními, po kterých jsme potom byli pod tlakem. Nakonec to ale pro nás dobře dopadlo, že jsme ty góly z přesilovek nedostali. Pouze ten třetí tam padl nějaké dvě sekundy před koncem trestu. Chlapci si to ale dneska odbojovali, v závěru jsme se udrželi i při hře 6 na 4 a já jsem z dnešním výsledkem spokojený.