3., sobota 18.9.2021, KHNP Arena
4:2
1:0, 1:1, 2:1
SK Horácká Slavia Třebíč

Jekel – Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, M. Furch, Mlčák, Tureček – Psota, L. Bittner, Šťovíček – Střondala, Nedvídek, Krliš – Vodný, Burian, Ferda – D. Michálek, Křehlík. Trenér: Kamil Pokorný.

HC Frýdek-Místek

Foltán - Zbořil, Teper, Krenželok, Ciura, J. Adámek, J. Michálek, Z. Malík - Szturc, Bartoš, Šedivý - Łyszczarczyk, Komorski, Martynek - Christov, Peterek, Klimša - Blaško, Čmiel, Matiaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
8. L. Bittner (Psota, L. Doudera), 37. D. Michálek, 42. Krliš (M. Furch, Vodný), 54. Krliš (Vodný, M. Furch)
23. Christov (Šedivý, Zbořil), 43. Szturc (Šedivý, Teper)
Statistiky
Vyloučení: 5:7
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 45:30
Zblokované střely: 15:13
Vhazování: 43:29
Tresty: Střondala (T) 5 min + do konce utkání
Rozhodčí: Skopal, Pilný - Jindra, Roischel
Diváci: 647
Ohlasy

Jaroslav Barvíř (asistent trenéra SK HS Třebíč): Dnes přijel velice kvalitní soupeř, na což jsme dokázali reagovat. Zápas měl grády se vším všudy, kluci podali skvělý týmový výkon. Přesilovky se nám ještě úplně nedaří, ale pracujeme na tom. Na soupeře jsme se chystali, kluci plnili to, co jsme si řekli. Myslím si, že jsme dneska za tím vítězstvím šli víc a odměnou jsou nám tři body.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Diváci mohli vidět rychlý, svižný zápas, ale zároveň zasloužené vítězství domácích. Rád bych zmínil výtečné výkony brankářů na obou stranách. V první třetině jsme udělali spoustu chyb, měli jsme hodně odevzdaných puků. Od druhé třetiny jsme se zlepšili, dali jsme gól na 1:1. Měli jsme spoustu šancí a donutili jsme soupeře chybovat, bohužel jsme tyto šance nevyužili. Ve třetí třetině jsme na začátku dostali další branku, a to už se pak hrálo těžce.