16., pondělí 4.1.2021, RT Torax Arena
5:0
3:0, 1:0, 1:0
HC RT TORAX Poruba

Muštukovs - Teper, Žovinec, Kozák, Szathmáry, T. Voráček, Urbaec, Slavík - Pořízek, Žolobov, Sikora - Stloukal, T. Jáchym, Korkiakoski - Brodek, Kanko, Endál - Toman, M. Hlinka, Hotěk. Trenér: Martin Janeček.

HC Frýdek-Místek

O. Raszka (21. Suchánek) - Z. Malík, Haman, Husák, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek - Kofroň, Mikulík, Šedivý - Tomi, R. Veselý, Matuš - Kaukič, Stuchlík, Klimša - Flok, Przybyla, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
3. Pořízek (Žovinec, Teper), 6. Hotěk, 17. Korkiakoski (T. Jáchym, Szathmáry), 33. Slavík (M. Hlinka, Toman), 44. Toman (M. Hlinka, Hotěk)
Statistiky
Vyloučení: 3:4
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:26
Zblokované střely: 8:21
Vhazování: 23:36
Rozhodčí: Vrba, Šudoma – Hanzlík, Hranoš
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Martin Janeček (HC RT TORAX Poruba 2011): Je důležité a jsme i zároveň rádi, že jsme dokázali navázat na vítězství z Prostějova. Myslím si, že do utkání jsme vstoupili dobře a začali jsme hrát i dobrý hokej. Tak jako v minulém kole, tak i dnes nám k výhře pomohly rychlé góly v úvodu, a i když druhá část hry byla taková rozházená, tak si myslím, že jsme zápas zvládli velice dobře.

Mojmír Trličík (HC Frýdek-Místek): Výsledek vypadá jednoznačně, ale myslím si, že nejlépe herně z naší strany vypadaly první tři minuty utkání. Šli jsme do toho, že chceme vyhrát, jenže první branka nás velice rychle srazila. Z toho pak rychle přišel i druhý a třetí gól. V druhé části jsme hru docela otočili, zlepšili jsme se střelecky, jenže naše produktivita byla nulová. Poslední část byla po inkasovaní další branky docela vyrovnaná a po páté brance zmizel drive vstřelit gól a domácí si už výsledek zkušeně pohlídali a zaslouženě vyhráli.