1., středa 3.2.2021, KHNP Arena
1:3
0:1, 0:2, 1:0
SK Horácká Slavia Třebíč

Jekel (41. Mičán) – Vodička, Nedbal, L. Chalupa, Tejnor, Furch – Šťovíček, Bittner, Psota – Hrubec, Nedvídek, P. Beránek – Krliš, Michálek, Křehlík – Malý, Brabenec, Oščádal – Vodný. Trenér: Jaroslav Barvíř.

HC Frýdek-Místek

Suchánek – Haman, Zahradníček, Husák, J. Adámek, Repe, Hrachovský, J. Michálek – Kofroň, Mikulík, Šedivý – D. Kindl, R. Veselý, Klimša – Martynek, Peterek, Tomi – Macháček, Stuchlík, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
45. Nedbal (Hrubec)
4. Šedivý (Mikulík, Kofroň), 26. Kofroň (Mikulík, Šedivý), 40. Šedivý (Mikulík)
Statistiky
Vyloučení: 2:5
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 38:21
Zblokované střely: 7:4
Vhazování: 38:36
Rozhodčí: Čech, Skopal – Zedník, Kráľ
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Jaroslav Barvíř (trenér SK HS Třebíč): Dnešní zápas byl složitý skrz improvizaci v sestavě, ale na to se nechceme vymlouvat. My jsme nechtěli soupeře pouštět do přečíslení, což se nám bohužel již ve čtvrté minutě stalo. V utkání jsme si vytvořili dost šancí, abychom nějaký góly dali, ne jen jeden. Klukům nic vyčítat nemůžeme, snažili se a bojovali, ale bohužel štěstí nám dnes nepřálo.

Jiří Raszka (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): My jsme očekávali těžké utkání. Soupeř hraje v dobré formě, hraje poctivý hokej. Věděli jsme, že nás čeká těžká práce v útočném pásmu. Nám se podařil vstřelit první branku, potom i druhou. To nám dalo klid. Důležitým okamžikem byla třetí branka, která padla vteřinu před koncem druhé třetiny. Tam jsme vyhráli buly a hned z první jsme to zakončili. Samozřejmě všichni víme, říká se, že 3:0 je nejtěžší stav. My jsme ale do poslední třetiny vstoupili poctivě, poradili jsme si s tlakem soupeře a myslím si, že kluci dnes podali hodně zodpovědný výkon. Pohlídali jsme si některé chyby, které byly v utkání proti Šumperku. Za to bych chěl kluky pochválit. Určitě důležitým momentem byla ubráněná přesilovka soupeře 5 na 3.