3., čtvrtek 3.12.2020, hala Polárka
2:3p
2:1, 0:0, 0:1 – 0:1
HC Frýdek-Místek

Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, Husák, M. Adámek, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško.. Trenér: Vlastimil Wojnar.

LHK Jestřábi Prostějov

Bláha (Wolf) – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Staněk, Rudl, Vosátko – Mrázek (A), Bartoš, Vachutka – Motloch (C), T. Kaut, Hrníčko (A) – Žálčík, Chlán, T. Jandus – M. Novák, Janeček. Janeček. Trenér: Jiří Šejba.

Branky
1. Šedivý (Kofroň, Haman), 8. Tomi (Martynek, Peterek)
9. Pěnčík (Mrázek, Vachutka), 55. Žálčík (Bartoš, Mrázek), 61. Mrázek (Bartoš, Pěnčík)
Statistiky
Vyloučení: 4:4
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:32
Zblokované střely: 6:9
Vhazování: 30:41
Rozhodčí: Dědek, Fiala – Hanzlík, Polák
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Do zápasu jsme vstoupili výborně, brzy jsme vedli 2:0. Bohužel jsme nepřidali třetí gól, a to bylo zásadní. Soupeř pak rychle snížil. Hra se poté začala vyrovnávat. Ve třetí třetině se nám to nepodařilo ubránit no a z dobře rozehraného zápasu máme bohužel jen bod.

Jiří Šejba (trenér HC Jestřábi Prostějov): Prvních deset minut bylo z naší strany strašných. Hráči nebyli na zápas připraveni a vylézalo z nich úplně něco jiného, než co trénujeme. Nesmí se nám to stávat, Musíme hrát od začátku. Bylo dobré, že jsme dali aspoň jednu branku v první třetině. Ve třetí třetině začínala být převaha tak velká, že jsme měli zápas v režii spíše my. Šance jsme vesměs pálili a mohli jsme rozhodnout už v základní hrací době. Pořád ale dobré dva body, které nás někam posunou.