7., úterý 29.9.2020, ZS Sokolov
1:5
0:0, 1:1, 0:4
HC Baník Sokolov

Hamrla (56. Horák) – J. Pohl, Houdek, D. Zeman, Kadeřávek, Přindiš, Klodner, Tureček, A. Rulík – M. Kadlec, Gut, Šik – Vracovský, Jiskra, D. Tůma – Švec, T. Rohan, Prymula – Kropáček, Osmík. Trenér: Tomáš Hamara.

HC Frýdek-Místek

N. Malík – Husák, Haman, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Z. Malík – Kofroň, R. Veselý, Kurovský – Peterek, Mikulík, Raška – Klimša, Šedivý, Tomi – Przybyla, Stuchlík, Kaukič. Trenér: Vlastimil Wojnar

Branky
26. Šik (Prymula)
23. Šedivý (Klimša, Kaukič), 44. R. Veselý (Kurovský), 56. Mikulík (Šedivý, Husák), 59. Šedivý (N. Malík), 60. R. Veselý (Zahradníček, Kofroň)
Statistiky
Vyloučení: 8:4
Využití: 1:3
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 36:30
Zblokované střely: 3:4
Vhazování: 24:34
Rozhodčí: Jan Doležal, Josef Barek – Jiří Flegl, Jakub Dědek
Diváci: 456
Ohlasy

Tomáš Hamara (trenér HC Baník Sokolov): Je to pro nás trošku kruté. Za ty první dvě třetiny bychom si zasloužili určitě přívětivější výsledek. V té třetí jsme už trošku odpadli. Zbytečné fauly kvalitní soupeř dokáže potrestat a my jsme se z toho už nevzpamatovali. Dvě třetiny jsme byli určitě vyrovnaným soupeřem, měli jsme nějaké šance. Proměnili jsme jednu. V poslední třetině to oni už výborně zavřeli, počkali si, dali gól a nepustili nás do ničeho.

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Sokolov není týmem z loňské sezony. Posílil o nejlepšího střelce minulé sezony Kadlece. Dále pak o Šika a další hráče. Jsou letos mnohem silnější, což za ně hovoří i dosavadní výsledky. Z naší strany to byl skvěle takticky zvládnutý zápas, kdy kluci hráli poctivě střední pásmo a čekali na svou šanci. Ta přišla a Veselka (Veselý, pozn. red.) ji po pěkné akce Kuryho (Kurovského), proměnil. Zlomem pak byl určitě gól Mikyho (Mikulíka) ve vlastním oslabení. Poté padly ještě dvě branky z přesilovky pět na tři. Takže za nás určitě velká spokojenost a hlavně impuls do dalších utkání.