17., sobota 12.12.2020, hala Polárka
0:1
0:0, 0:0, 0:1
HC Frýdek-Místek

Suchánek (Raszka) – Z. Malík, Vainonen, Hrachovský, Husák, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kaukič – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Ramik – Stuchlík, Przybyla, Matiaško – Flok.

HC Dukla Jihlava

Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

Branky
-
59. Jiránek (Fronk)
Statistiky
Vyloučení: 3:3
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 11:41
Zblokované střely: 9:8
Vhazování: 29:38
Rozhodčí: Skopal, Fiala – Měkýš, Bartek
Diváci: 0
Ohlasy

Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): My jsme do toho zápasu vstoupili dobře, jako do všech... Ale bohužel, my nejsme schopni z toho tlaku a z té dobré hry vytěžit gól nebo dva, abychom odskočili soupeři. Potom se to začne vyrovnávat. V té třetí třetině už ta kvalita byla znát. Zase jsme byli ustrašení, zbytečně. To, jak si vytvářela Jihlava tlak ve třetí třetině, to se nedalo ustát. Nebo samozřejmě dalo, ale s notnou dávkou štěstí. Bohužel tam ta jedna střela zapadla a prohráli jsme 0:1.

Karel Nekvasil (Dukla Jihlava): My jsme měli dnes špatnou první třetinu. Nešly nám tam nohy, dělali jsme takové nesmyslné rozhodnutí. Frýdek-Místek tam asi byl lepším týmem. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb, na tom to bylo hodně znát. Dostali jsme soupeře pod tlak. Vyvrcholilo to tou třetí třetinou, kde se hrálo opravdu na jednu bránu. Zaplať pánbůh, že tam ta tečovaná jedovka od modré zapadla.