27., sobota 6.2.2021, ČEZ stadion Kladno
5:1
4:0, 0:1, 1:0
HC Rytíři Kladno

Brízgala – Frye, Mikliš, Zajíc, Snuggerud, Kehar, J. Suchánek, S. Zacharčuk – Hlava, Plekanec, Melka – Guman, Marosz, Kubík – Machala, Filip, Jágr – Hajný, Machač, Š. Jelínek. Trenér: David Čermák.

HC Frýdek-Místek

T. Suchánek - Haman, Hrachovský, Husák, J. Adámek, Repe, Michálek - Kindl, Mikulík, Šedivý - Macháček, R. Veselý, Klimša - Martynek, Peterek, Tomi - Flok, Stuchlík, Kaukič. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
2. Marosz (Kubík, Kehar), 10. J. Suchánek (Machač, Hajný), 13. Machala (J. Suchánek), 18. Guman (Marosz, Snuggerud), 44. Plekanec (Hlava, Melka)
27. Mikulík (Šedivý, Kindl)
Statistiky
Vyloučení: 7:7
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 30:15
Zblokované střely: 12:9
Vhazování: 31:23
Tresty: navíc: Štěpán Macháček (FM) 10 min OT
Rozhodčí: Barek, Květoň - Roischel, Dědek
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Jan Kregl (trenér HC Rytíři Kladno): Samozřejmě nás těší, že jsme v první třetině proměnili gólové šance, které jsme měli. To nás popohnalo. V první třetině jsem drželi poměrně dobrou úroveň, druhá byla trochu rozkouskovaná kvůli spoustě vyloučení a nemohli jsme se tolik dostat do tempa. Ve třetí třetině jsme hru nějakým způsobem kontrolovali. Jsme ale hlavně rádi, že se nám podařilo vstřelit víc branek během jednoho utkání, což je super. Jsme také rádi, že jsme se zapojili do projektu O Kapku lepší hokej, abychom podpořili dobrou věc. Zapojili jsme se už podruhé a jsme rádi, že se takových projektů můžeme účastnit.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Ano, máte pravdu, rozhodla první třetina, kdy byl náš soupeř jasně lepší. My trochu tahali nohy, ten pohyb nebyl nejlepší a domácí dominovali. Jsme si také vědomi, že při dvou gólech jsme měli výrazný podíl. Pak přišel gól v oslabení. No, od druhé třetiny to už bylo opticky vyrovnanější, ale scházel nám pořád ten tlak do brány a touha vstřelit gól nebyla prostě taková, abychom dali víc, než jednu branku. Ve třetí části jsme si vytvořili snad čtyři-pět vyložených příležitostí, bohužel jsme už nedokázali výsledek více korigovat.