4., středa 23.9.2020, ZS Benátky nad Jizerou
5:2
2:0, 2:0, 1:2
HC Benátky n. Jizerou

J. Pavelka – Kolmann, Kovář, Had, Kunst, P. Krejčí, Aubrecht – Průžek, A. Dlouhý, D. Špaček – Wiencek, Hrabík, Pekař – Pabiška, Čederle, Jiruš – Šafařovský, Maršoun.

HC Frýdek-Místek

Malík (41. Raszka) – Haman, Husák, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, J. Adámek – Kofroň, R. Veselý, Kurovský – Šedivý, Peterek, Mikulík – Martynek, Klimša, Tomi – Kaukič, Stuchlík, Matiaško.

Branky
6. Aubrecht (Jiruš), 9. Dlouhý (Had), 35. Wiencek (Hrabík, Pekař), 38. Jiruš (Pabiška, Krejčí), 52. Pekař (Kolmann, Hrabík)
50. Kurovský (Husák, Kofroň), 58. Mikulík (Veselý, Šedivý)
Statistiky
Vyloučení: 5:8
Využití: 2:1
V oslabení: 1:1
Střely na branku: 38:24
Zblokované střely: 7:6
Vhazování: 37:20
Rozhodčí: Bejček, Bernat – Maštalíř, Štofa
Diváci: 205
Ohlasy

Valdemar Jiruš (HC Benátky nad Jizerou): Těší nás, že jsme předvedli výborný výkon, který byl navíc vyšperkován krásnými brankami. Vážíme si toho, že se nám zvedla produktivita. Myslím si, že jsme slušně sehráli také přesilové hry, i když tomu trošku chyběl efekt, který jsme v nich chtěli mít. Celý náš tým ale podal výborný výkon, který byl navíc podpořen velmi dobrým brankářem. Za tři body jsme rádi.


Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Do zápasu jsme nastoupili po covidové pauze, v podstatě jsme tři týdny nehráli, což bylo samozřejmě znát. V první třetině jsme si vypracovali nějaké příležitosti, které jsme ale na rozdíl od domácího týmu nevyužili. Ve druhé třetině přišel z naší strany velký útlum a soupeř po ní vedl 4:0. Nakonec jsme to trošku zkorigovali na 2:5. Hráčům v kabině jsem říkal, že je trestuhodné dostat dvě branky při vlastní přesilovce, tohle se prostě nemůže stávat. Takto nemůžeme vyhrát nikde. Benátky opět prokázaly, že tu mají kvalitní mladé hráče. Musíme si z tohoto zápasu vzít ponaučení, čeká nás spousta utkání. Budeme dohrávat zápasy, které jsme neodehráli. Nechci říci, že toto utkání hodíme za hlavu, ale prostě musíme jít dál.