32., neděle 7.2.2021, ZS Eden
3:4p
0:1, 2:0, 1:2 - 0:1
HC Slavia Praha

Michajlov - Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, T. Duda, J. Novák, Veber - Kafka, Vampola, Kuťák - M. Ondráček, Poletín, Kružík - Pšenička, Vlček, Šmerha - Všetečka, Šteiner, Jar. Brož. Trenér: Miloš Říha ml.

HC Frýdek-Místek

Suchánek - Haman, Hrachovský, J. Adámek, Husák, Repe, J. Michálek - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, D. Kindl, Klimša - Macháček, Peterek, Tomi - Kaukič, Przybyla, Flok. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
22. Šmerha (Vlček, J. Novák), 32. Kafka (Kuťák, J. Novák), 58. Vampola (Kafka, Barák)
8. Klimša (Haman, Martynek), 49. Macháček (Tomi, Repe), 56. Peterek (Klimša, Martynek), 62. D. Kindl (Husák, Klimša)
Statistiky
Vyloučení: 5:7
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:33
Zblokované střely: 0:4
Vhazování: 41:28
Rozhodčí: Grech, Hucl - Tvrdík, Sedláček
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Pavel Kolařík (trenér HC Slavia Praha): Zápas se mi těžko hodnotí. Máme špatné vstupy do utkání, a tak jsme chtěli v první třetině vyvinout na soupeře tlak a dát nějaké góly. To se nám bohužel nepovedlo a zase jsme šli do šaten za nepříznivého stavu 0:1. Ve druhé třetině jsme dali dva góly a myslím si, že jsme byli aktivní a vytvořili si spoustu šancí. Mohli jsme dnes rozhodnout po šedesáti minutách, bohužel jsme v křeči a i tutové šance nedáváme. Musíme na tom zapracovat, makat dál, zápas od zápasu, a věřit, že se nám pohoda na hokejky vrátí, a že začneme dávat góly a vyhrávat.

Jiří Raszka (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): S první třetinou jsme nebyli spokojeni, i když jsme ji vyhráli 1:0. Měli jsme v ní spoustu ztrát v obranném pásmu a nedávali jsme kotouče ven, chyběla nám jednoduchost. Kluky jsme na to o pauze upozorňovali a ve druhé třetině se to zlepšilo. Po našich chybách, kdy jsme nejprve špatně vystřídali a pak nás soupeř přečíslil, jsme ale prohrávali 2:1. Tým chci ale pochválit, že v těžké situaci nesložil zbraně, byla z něj cítit vnitřní síla a kluci věřili, že zápas otočíme. Vše tomu nasvědčovalo, ale těsně před koncem jsme inkasovali. V prodloužení jsme byli šťastnější a bereme dva body, za což jsme rádi.