18., středa 6.1.2021, hala Polárka
2:3
1:0, 1:3, 0:0
HC Frýdek-Místek

L. Daneček - Haman, Homola, Husák, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský - Ramík, Kofroň, Mikulík - Šedivý, Tomi, R. Veselý - Klimša, Kurovský, Peterek - Matuš, Kaukič, Stuchlík. Trenér: Mojmír Trličík.

SK Horácká Slavia Třebíč

Jekel - Furch, L. Chalupa, Stehlík, Tejnor, Nedbal, Vodička - Vodný, Nedvídek, Štovíček - Krliš, Bittner, Psota - Ferda, D. Michálek, Š. Kratochvíl - Hrubec, Oščádal, Křehlík. Trenér: David Dolníček.

Branky
14. Klimša (Husák, Mikulík), 31. Kaukič (Haman, Stuchlík)
26. Vodný (Stehlík, Nedvídek), 27. Bittner (Vodný, Nedvídek), 33. Vodný (Stehlík, Nedvídek)
Statistiky
Vyloučení: 8:2
Využití: 1:3
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 23:29
Zblokované střely: 4:4
Vhazování: 44:26
Rozhodčí: Skopal, Šudoma - Hanzlík, Otáhal
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Výsledek dnes určily nerovnovážné stavy, kdy jsme soupeři nabídli mnoho přesilových her, které dokázal využít. A zatímco my jich měli méně a také jsme dokázali jednu zužitkovat, tak to pro nějaký bodový úspěch bylo dnes málo. Utkání ukázalo, že tým má touhu vyhrávat, chce uspět, ale bodovat při hře ve čtyřech nebo ve třech, nelze. Ta naše oslabení ve druhé třetině vyplývala z hodně špatného pohybu, který jsme od samého začátku druhé třetiny měli. Také jsme nedokázali vyhodit z obranného pásma spoustu puků, které jsme měli dokonce na hokejkách. Tím jsme byli neustále pod tlakem a z toho přetížení našich obránců pak pramenily fauly. Přesto naše hra se změnila jen díky nám, nebylo to tím, že by soupeř začal více bruslit. Dostali jsme se z toho až trochu ve třetí třetině, ale bohužel takový ten hokejový bůh nás potrestal, že jsme nedokázali ani z těch nejvyloženějších šancí vyrovnat.

David Dolníček (trenér SK Horácká Slavia Třebíč): Myslím si, že jsme z obou stran viděli kvalitní zápas, kdy tam bylo od obou týmu hodně bruslení. My jsme od minulého zápasu potřebovali přidat trošku víc té urputnosti a obětavosti, což se nám i díky dobře sehraným přesilovkám podařilo. Neříkám, že jsme zápas vyhráli zcela zaslouženě, ale určitě jsme měli více štěstí, než tomu bylo v minulých utkáních. Po těch třech prohrách jsme si konečně spravili náladu.