30., středa 24.2.2021, Gascontrol Aréna
1:4
0:0, 0:0, 1:4
HC Havířov 2010 s.r.o.

Stezka - Rašner, Chroboček, Bořuta, Kachyňa, Havel, Mrowiec - Szturc, Prokeš, Rudovský - Procházka, Seman, Doktor - Cihlář, Maruna, Mrva - Becher, Petriska, Horváth. Trenér: Jiří Režnar.

HC Frýdek-Místek

Honzík - Haman, Hrachovský, J. Adámek, Husák, Z. Malík, Repe, Michálek - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, D. Kindl, Klimša - Macháček, Peterek, Tomi - Matiaško, Stuchlík, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
41. Rudovský (Szturc, Prokeš)
43. Šedivý (Matiaško, Stuchlík), 47. R. Veselý (Mikulík, Michálek), 48. Matiaško (Ramik, Haman), 59. Mikulík (Šedivý, Haman)
Statistiky
Vyloučení: 7:7
Využití: 0:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 35:24 (10:4, 12:8, 13:12)
Zblokované střely: 9:10
Vhazování: 31:26
Rozhodčí: Koziol, Dědek - Gančarčík, Blažek
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Pavel Zdráhal (asistent trenéra AZ Heimstaden Havířov): Zápas přinesl určitě koukatelný hokej. Hrály dva týmy, které nemají úspěšnou sezonu, ale ještě pořád bojují o play-off. Drželi jsme se soupeřem krok, byly tam šance na obou stranách a po dvou třetinách to bylo 0:0. Říkali jsme, že kdo dá v této situaci gól, tak vyhraje. Nám se to podařilo a měli jsme být na koni, ale udělali jsme chyby, pouštěli jsme soupeře do přečíslení a on to využil k otočení skóre.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Měli jsme tady pomalejší rozjezd, kdy v první třetině měl domácí gólman snad jen čtyři zákroky (náš trenér měl pravdu, poměr střel byl po první dvacetiminutovce 10:4 pro Havířov, pozn. red.), soupeř byl lepší. Po první změně stran se to z naší strany zlepšilo, a to hlavně kvůli přesilovým hrám, které jsme měli k dispozici. V celém utkání kralovali na svých místech oba gólmani. Postupem času to vypadalo, že kdo dá první branku, tak bude k výhře blíže. Inkasovali jsme z kraje třetí třetiny, ale naštěstí jsme dokázali brzy odpovědět a pak jsme přidali další tři branky. Tam byl patrný rozdíl v produktivitě, kdy nám padlo vše, co jsme potřebovali, a naopak Honzík domácí hráče vylapal. Z toho pohledu je naše vítězství zasloužené