6., pondělí 28.9.2020, ZS Kadaň
2:3
1:2, 1:0, 0:1
SK Kadaň

Hanuljak - Trefný, Kottek, Havel, Běhula, Březák, Havlín, Seemann - Koblížek, Chlouba, J. Veselý - M. Svoboda, Morong, J. Svoboda - Homer, Sursov, Akhmetianov - Hradecký, Zabloudil. Trenér: Petr Rosol.

HC Frýdek-Místek

Suchánek - Husák, Haman, Zahradníček, Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Z. Malík - Kofroň, R. Veselý, Kurovský - Šedivý, Peterek, Mikulík - Raška, Klimša, Tomi - Przybyla, Stuchlík, Kaukič. Trenér: Vlastimil Wojnar.

Branky
13. Havel (Seemann, Svoboda), 28. Chlouba (Kottek)
6. R. Veselý (Haman, Hrachovský), 18. Šedivý (Klimša, Husák), 51. Peterek (Stuchlík, Zahradníček)
Statistiky
Vyloučení: 3:5
Využití: 2:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 30:26
Zblokované střely: 6:16
Rozhodčí: Petružálek, Valenta - Baxa, Belko
Diváci: 235
Ohlasy

Petr Rosol (trenér SK Kadaň): Duel s Frýdkem-Místkem se mi hodnotí velice špatně. Myslím si, a dle mého si i diváci myslí to samé, že jsme si zasloužili bodovat. Když neříkám, že zvítězit, tak aspoň opravdu remízovat. Je to obrovská škoda, protože jsme hráli velice dobře, obětavě, vyslali jsme spoustu střel na jejich bránu. Bohužel však dáváme hrozně málo gólů. Následovala naše chyba, kde jsme propadli a inkasovali jsme rozhodující branku na 2:3. Je to opravdu obrovská škoda.

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Do utkání jsme vstoupili vcelku vlažně, i když jsme si před zápasem jasně zdůrazňovali, že ten zápas nebude vůbec jednoduchý. Škoda těch dvou oslabení, ve kterých jsme inkasovali. Domácí se dlouho drželi a my tak rozhodli až ve třetí třetině. Ještě před ní si kluci v kabině něco řekli a svůj výkon ve třetí části zlepšili. Kadaň se nám podařilo zatlačit a vyvrcholením pak byl krásný gól po buly v našem obranném pásmu. Závěr jsme zvládli, za mě jsme získali hodně důležité body. Já totiž tvrdím, že žádný tým nebude jednoduchým soupeřem, zvláště pak na začátku sezony. Teď se musíme dobře připravit na Sokolov, kde hrajeme hned zítra.