25., sobota 30.1.2021, hala Polárka
6:3
2:1, 2:1, 2:1
HC Frýdek-Místek

Suchánek - Zahradníček, Haman, Husák, Šepelev, Repe, Hrachovský - Kofroň, Mikulík, Šedivý - Kindl, R. Veselý, Klimša - Martynek, Peterek, Tomi - Macháček, Stuchlík, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

Draci PARS Šumperk

Peksa - L. Rutar, Machů, Záruba, Ševčík, Kabelka, Dosek, Kuboš - Moučka, T. Král, P. Kratochvíl - Jaroš, Milfait, Baláž - Krejčiřík, Spratek, Horký - Kaplan, J. Kučera, Danielčák. Trenér: Martin Sobotka.

Branky
3. Repe (Tomi, Martynek), 11. Klimša (Hrachovský, Kindl), 38. Tomi (Martynek, Peterek), 40. Kofroň (Haman, Mikulík), 45. Mikulík (Haman, Kofroň), 59. Peterek (Haman, Repe)
15. Záruba (Baláž, Jaroš), 40. Krejčiřík (Horký), 56. Jaroš (Milfait, Moučka)
Statistiky
Vyloučení: 7:7
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 41:30
Zblokované střely: 8:7
Vhazování: 41:32
Rozhodčí: Čech, Skopal – Novák, Měkýš
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Povedený zápas a po dlouhé době pro nás i vítězný. Šest vstřelených gólů, navíc i dvě využité přesilovky. Myslím si, že jsme hráli dobrý hokej a měli po celou dobu zápas pod kontrolou. Samozřejmě tam ale nějaká hluchá místa z naší strany byla. Zvláště ve druhé třetině v té její první polovině. Tam jsme měli hodně vyloučených. Kluci si však věřili, že utkání zvládnou a vyhrají. I když soupeř pořád snižoval a snižoval, tak jsme vždy dokázali odpovědět a nakonec to dotáhli k vítězství o tři góly, což samozřejmě znamená velkou radost. Těší nás pak návraty, ale také i zařazení hráčů, kteří teď nehráli, či měli výpadky. Takže se nám ta sestava trochu změnila. Musím však říct, že dnes to bylo k lepšímu a věříme, že takhle budeme pokračovat i dál.

Martin Sobotka (trenér Draci PARS Šumperk): Soupeř nás samozřejmě ničím nepřekvapil. Ráno jsme si vše s kluky ukázali na videu. Hlavně přesilovky, z kterých jsme vcelku lacino inkasovali. Určitě ale přišlo oproti minulému utkání z naší strany ke zlepšení, a to i v přístupu hráčů. Byly tam suprový pasáže, kdy jsme soupeře dobře presovali a v našem obranném pásmu hráli jednoduše. První třetinu jsme odehráli ještě jakž takž, ale v té druhé, hlavně v jejím závěru, jsme i díky únavě dostali dva slepené góly. Tohle podle mě rozhodlo zápas. Jsou v naší hře nadále individuální chyby, které jsou neomluvitelné. Asi vyplývají z únavy. Věřím, že tam to světýlko na konci tunelu pořád je, a že přijde zlepšení. Máme teď před sebou Kadaň, kterou musíme porazit, abychom dohráli tuto sezonu co nejdůstojněji.