21., sobota 16.1.2021, hala Polárka
5:0
1:0, 2:0, 2:0
HC Frýdek-Místek

Suchánek - Zahradníček, Haman, Husák, Šepelev, Z. Malík, Repe, Michálek - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, Peterek, Klimša - Tomi, Stuchlík, Kindl - Matiaško, Przybyla, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Benátky n. Jizerou

Žajdlík - Cibulka, Aubrecht, Böhm, Štibingr, Kollert, Bieniek, Kovář - Hujer, A. Dlouhý, Rychlovský - Jiruš, Čederle, Pabiška - Strnad, Jansa, Drábek - Vomáčka, Šafařovský, Putz. Trenér: Valdemar Jiruš.

Branky
12. Przybyla (Ramik, Zahradníček), 28. Klimša (Mikulík, Haman), 36. Husák (Martynek), 42. Repe (Tomi, D. Kindl), 53. Przybyla (Ramik, Matiaško)
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:28
Zblokované střely: 10:2
Vhazování: 37:31
Rozhodčí: Koziol, Vrba - Měkýš, Vašíček
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Dnešní zápas ukázal, že máme v týmu mladého a nadějného brankáře, který vychytal svou první seniorskou nulu. Opravdu musím zdůraznit, že ji vychytal. Suchoš tam měl spoustu skvělých zákroků a díky tomu tu nulu i má. Samozřejmě, že soupeř k nám přijel mladý a snaživý. Bojovali a je třeba si i přiznat, že v druhé části druhé třetiny měli dost příležitostí, aby nám dokázali vstřelit nějakou tu branku. A to hlavně díky nedůslednosti v předbrankovém prostoru. Z naší strany to nebyl určitě nejlepší hokej, dokázali jsme v minulém domácím střetnutí hrát daleko lépe. Do sestavy nám však přibyli dnes noví hráči, bylo to ještě takové neučesané, ale určitě nás to musí do dalších dvou duelů, které hrajeme venku, povzbudit.

Valdemar Jiruš (trenér HC Benátky nad Jizerou): My jsme v dnešním utkání dostali lekci z produktivity, kdy soupeř vytěžil z minimum šancí maximum. Podle mě nás nějak herně dnes nepřehrával, byl to spíš takový průměrný prvoligový zápas. My své šance proměnit nedokázali, opět se potvrdilo, že přesilové hry mohou být klíčové a my z nich nedokázali vstřelit tentokráte ani jeden gól. Zápas jsme tedy, co se týče produktivity, nezvládli, jdeme však dál.